Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti hogyan, milyen körülmények...

Ti hogyan, milyen körülmények között, kivel vesztettetek el a szuzessegeteket? Megfelelt az "elvarasaitoknak"? Ha nem, hogy kepzelted el?

Figyelt kérdés

Aki vállalkozó szellemű és megosztana velem, az válaszolna itt vagy privátban?

Szimpla kivancsisag, mert ugyebár nem.történhet minden tok

tökéletesen...

Ciki volt? Kellemetlen? Elrohogtel valamit? Izgultal? Esetleg nem.is emlékszel tisztán rá? Mit ereztel? Stb

Előre is köszi a válaszokat. :)

2014. szept. 1. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Èn a szomszéd nènihez átmentem mert kellett krumpli anyunak....amúgy is mindig olyan lazàn volt öltözve mindig az inge félig kivokt tombolva ma anyám is szólt neki hogy te Margit bombolkozzà màn be jobban hàt a férfiak szeme majd kiesik .na az enyém is majd ki esett aztan párszor at voltam hol ezért hol azert aztan szerintem direk úgy a.akult mert szerintem direk csinálta hogy ahogy becsukta az ajtót a kilincs bele akadt az ingbe es ott leszakadt ès ott àllt félmeztelenül kemény kihegyezett bimbókkal ...èn majdnem ott elájult am ...mondta is jaj lelkem neharagudjak segítsek vissza csinalni en meg remegő kezekkel raktam lassan vissza az inget ...persze azonnal merevedèsèt lett főleg egy rövid glott gatyàban előre meredt fèl mèterre a farkam amit meg kérdezett hogy na hiszen ember lett a fiatal úr ? Mi ez itt in csak es gyatyan keresztül megfogta ..juj gondoltam te jo èg ...es elkezdte simogatni amire en majdnem elájult am a gyönyörtöl aztan letolta gatyás at es húzkodta a farkamat. Na nem sok kellett a tüzkeresztsègen keresztül jutottam mert akkoràt spricceljen míg ő ott simogatta hogy szégyelltem magam amire azt mondta na ne butaskodj behívott a szobába es félre húzta akotènyt ami alatt ott volt bugyi nélkül a puncija nagy feketèben a szőr között ...es hanyatt feküdt Margit nèni es magyar húzott ès irányított meg mindig az első spricctöl kemény farkamra! Nagyot dugtunk illetve megdug ott mert azt sem tudtam mit csináljak csak mentem az àrral... Aztan rà jártam sokàig Margit nènire ami mindenbe bele vitt szopott nekem meg nyàlatta a nagy szőrös puncijàit szóval kilettek tanítva míg nem egszer kiderült es akkor abba maradt. Mert megromlott a szomszéd nénivel a szüleim kapcsolta emiatt de évek múlva tudtam meg amikor elköltöztek hogy apám is at járt hozzà ès nagy balhè is volt mert majdnem elvàltak a szüleim emiatt. Juj nagy balhè volt de igy tudom hogy apukám valahol lyuk sógorok nekem, meg ki tudja ki kinek lyuk sógora az utcánkban mert sokan jártak az özvegy Margitnenihez akinek mindig előre rendezve ki nyílott az inge es majdnem bimbója kilógott a melle...ez volt a első maszatolásom törtènete.
2015. nov. 25. 08:32
 12/12 anonim ***** válasza:
25%
Kivel vesztettem el a szuzessègemet? Hat ha fontos? Okè megmondom Farkas Erzsèbet volt Szigetszentmiklósról....most jobb hogy tudod?
2015. dec. 10. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!