Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem merem elveszteni a szüzess...

Nem merem elveszteni a szüzesség egy buta dolog miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a barátom 20, fél éve vagyunk együtt nagyon szeretjük és kívánjuk egymást de amikor arra kerülne a sor egy dolog mindig visszatart. Méghozzá az hogy nagyon nagyok a kis szemérem ajkaim. Ő ezt nem tudja (de sejti) de mondtam neki hogy nem vagyok megelégedve a testemmel és ő erre mindig azt mondja hogy én így vagyok tökéletes neki bármi legyen és elfogad a hibáimmal együtt... de én egyszerűen képtelen vagyok megbarátkozni magammal mert nagyon nagyok és félek hogy elundorodik ha meglátja.. És mi lesz később? Nem azt mondom hogy már a szakításon gondolkozok de azért legyünk realisták. Még ha vele meg is törik a jég minden pasinál ez lesz?
2014. aug. 31. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, a férfiak számára nem létezik olyan, hogy csúnya punci. A barátod szeret téged, függetlenül attól, hogyan néz ki a nemi szerved. Neked is ugyanúgy tetszik ő, függetlenül attól, hogy felfele vagy jobbra görbül, van-e rajta anyajegy, 15 centis vagy 20...
2014. aug. 31. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ne félj, az elején én is tartottam ettől mert nekem is olyanok, de ezt el kell fogadni, nem fogja ez taszítani a barátodat szerintem, nekem egyik barátom sem panaszkodott erre, engedd el magad és bízz benne
2014. aug. 31. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

te telleg buta vagy...

inkabb fogadd el, hogy olyan amilyen. rajtad kivul senkit sem zavar

2014. aug. 31. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
szerintem a barátod már tényleg valami undorítóra gondol, lehet azt hiszi, hogy kukid van
2014. aug. 31. 14:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarod elveszteni a szemérem ajkaid miatt? Mit gondolsz így merrefelé haladsz?

Esélyt nem adsz neki, arra hogy elfogadja!?

2014. aug. 31. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

nekem pl annyira nem tetszene, de h ezert elhagynalak e, ha amugy minden oke?

a valasz, NEM!

2014. aug. 31. 15:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt annak köszönöm:) aki meg nem az inkább nézzen magába és ha segíteni nem tud/akar akkor legalább ne bunkózzon
2014. aug. 31. 15:03
 8/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nem. Most még szüzike vagy, és kicsit társadalmilag beoltott, de ez teljesen természetes. Annyi a bajod, hogy az életből amit összehalásztál az minden tudásod.

Nincs tapsztaltod ezért nincs önbizalmad. Abban az életszakaszban vagy amikor a tettek mezejére kell lépni és kételyeid vannak, hogy elég jó vagy-e a feladatra.

Ezen a legtöbb ember átesik.

Ahogy egyre idősebb és tapasztaltabb leszel, úgy leszel egyre magabiztosabb.

Szóval ez a vízválasztó. Nem kell aggódni. Ha annyira zavar a kinézeted, akkor csináljátok leoltott lámpánál.

A legtöbb nő így kezdni a nemi életét, szoronkodva, hogy vajon elég szép-e a szexhez... és ahogy idősebb leszel rájössz, hogy női test, ha normális biza, nagyon kívánatos stria, narancsbőr, salátapunci ide vagy oda.

2014. aug. 31. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
A punci az punci.Reméllem ezzel mindent elmondtam.:)
2014. szept. 7. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!