Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk nektek bejön ha egy 18...

Fiúk nektek bejön ha egy 18 éves lány még szűz?

Figyelt kérdés
Vagy nem is érdekelne titeket, ha ez kiderülne? Mert már jártam így hogy beijedtek. Ez mi miatt lehet? Én úgy gondolom hogy inkább várok egy olyan pasira aki szeret mint hogy fűvel fával lefeküdjek aki érdeklődik irántam. (mint ahogy manapság a 12-15 évesek teszik. ) 18/L
2014. aug. 30. 20:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én nem arra várok hogy az "életem párja" vagy a "Nagy Ő" veheti csak el a szüzességem, én olyan valakinek akarom adni akivel kölcsönösen szeretjük, tiszteljük egymást, és bízunk a másikban. (Nem nagy szerelemre gondolok, érted? Csak olyan valakire aki nem hagy ott, miután "megvoltam".)
2014. aug. 30. 21:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem, de az sem, ha már nem. Ez közömbös.
2014. aug. 30. 22:24
 23/25 anonim ***** válasza:
Tiszteletreméltó a gondolkodásod, kedves kérdező, ne is add oda akárkinek magad trófeának. Akit meg taszít az, hogy te még szűz vagy, az úgyis csak szexelni akarna veled, mivel viszolyog attól, hogy egy kezdővel kevésbé jó az ő bejáratott farkának a dugás.. Szóval jól teszed, ha az ilyet kerülöd. Én nem viszolygok ettől, mert én is szűz vagyok 21F-ként, és szívesebben ismerkednék olyan lánnyal, akit nem taszít el az, hogy én is kezdő vagyok, hanem értékeli, hogy komolyan venném azt, hogy az elsők vagyunk egymásnak.
2014. aug. 31. 16:19
 24/25 anonim ***** válasza:
40%

"(mint ahogy manapság a 12-15 évesek teszik."

Elárulom neked, hogy a nagy többség nem teszi. Ezt csak az ilyen irigy kései szüzek terjesztik!

És amit te "beijedésnek" gondolsz, az valójában az hogy hát még akár megdugott volna, mert annyira nem vagy ronda, de hogy még szenvedjen is veled, na azt már nem!

2014. aug. 31. 18:04
 25/25 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem írígységből irom, én ezt látom nap mint nap, tudom hogy rohadtul vannak kivételek, de akinek nem inge nem veszi magára..

az meg már megint nem az én bajom hogy ahogy te irtad kedves 24. kommentelő hogy nem éri meg velem vesződni.. nekem csak jobb, mert megkímélnek maguktól s nem kerülök abba a helyzetbe hogy átbasznak..abból egy életre elegem lett :P

2014. aug. 31. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!