Annak semmi értelme nem lenne, ha a huszonéves szűz srácok és a szűz lányok összejönnének egymással?
Szerintem az tény hogy férfiből több 20-on felüli szűz van mint nőből.
A te gondolatod megvalósítására egy honlapot kellene létrehozni. Ami persze kérdéses hogy jó lenne-e. Azt viszont nem szabad elfelejteni hogy férfiak és nők különböző ok miatt szüzek 20-on felül. Most nem azokra gondolok akiknek megfelel ez az állapot. Én 22/F vagyok és szüzességem oka hogy az emberekkel nem tudok kijönni, totál nem fogad el a legtöbb közösség. Más srácok is járnak az én cipőmben, viszont nők esetében a késői szüzesség(persze csak annak aki teherként fogja fel) oka más. Egy nőnek többnyire külseje a mérvadó férfiaknak leginkább a személyisége. Így ha egy szűz pasi (aki közösségben 0) megismerkedik egy szűz lánnyal(akinek a kinézete visszataszító)nem biztos hogy értékelni fogja. Persze az általam említetteken kívül számos eshetőség lehet úgy hogy a te elképzelésed egy próbát megér.
Nekem nincsenek az igényeim a csillagokban de azért egy számomra totál visszataszító lánnyal problémás (de nem lehetetlen)lenne elveszíteni a szüzességem.
Amúgy valamilyen szinten jó a te elgondolásod. Azt viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni hogy nők esetében 20 felett a szüzességről túlnyomó többségben a kinézet tehet. Férfiaknál inkább a személyiség. A szüzesség elveszítéséhez viszont nem kell egymással megismerkedni így a csajok egyből hátrányban vannak már az első pillanattól a fiúk meg csak ha közelebbről megismerték egymást.
Ettől függetlenül még érdemes lenne közösségbe szervezni a társadalomból kizártakat. Céljai között lenne a másik nem megismerése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!