25 éves szűz srác mit tehet, ha változtatni akar?
A barátommal neten ismerkedtem meg. Konkrétan egy online játékban. Beszélgetünk, aztán találkoztunk és élőben ugyanott folytattuk a beszélgetést ahol előző este még a gép előtt abbahagytuk csak sokkal jobb volt a találkozás, mert volt lehetőség testi kontaktusra (csak csók meg ölelés elsőre... :D), aztán távkapcsolat, hétvégente találkoztunk, szex is volt elég hamar, pedig ő szűz volt, mondjuk ezt csak utána tudtam meg, nem látszott rajta. Ha nem vallja be sose tudom meg... :D Majd egész hamar összeköltöztünk és 2 éve már együtt élünk, de 3 éve még nem vagyunk együtt.. :) Lassan az esküvőn gondolkodunk, szóval van még esélyed. Amúgy barátom 28 volt mikor összejöttünk.
A netes ismerkedés talán még jobb is, mint az élő szerintem, mert elsősorban a személyiségét ismered meg. Gyorsan le lehet szűrni azt is, hogy mi a fontos neki. Nincsenek felesleges körök.
"netes ismerkedés"
Szerintem bull-shit kategória.
Nők általános kérdésekre sem tudnak rendes kerek mondatokban válaszolni.
Amennyiben nincs macsó képed, nem is fogadják el a csevelyt. Sablon témák meg borzasztó unalmasak férfi szemmel.
Bemutatkozás nőként tükörben pucsítás felsőfokon, aztán ne azzal keresd meg hogy jól megdugod, mert nem erre kíváncsi.. = igen innentől mi Férfiak vagyunk az aberáltak a társkeresőn.
Nők 99,9%nak semmilyen szöveges bemutatkozó sem szerepel az adatlapján, de ha mégis! Akkor szintén 99% idézet maszlag vagy felsorolás. => nekem gondot okoz az első levél megírása és ezzel nem vagyok egyedül.
Mi olyat írhatsz "különlegeset" "egyedit" amit előtted levők 5év alatt nem hoztak fel?
Férfi gondolkodás = Férfi gondolkodás, nem vagyunk egyformák, de annyira élesen nem is különbözünk.
Félős lányok pedig nem akarnak találkozni. Tetszik nekik az érdeklődés, de abból kifolyólag hogy félős, fél hogy mi lesz egy randin, meddig mennek el a dolgok.
Arra a levélre amire meg nem érkezik válasz, még azt sem lehet leszűrni a kedves leányzóból mi váltotta ezt ki.
Külső? Levél? Kategórizálás? Sablon?
Kíváncsian várom a női kontrát, mivel mindennek több oldala is van. Ez csak az én tapasztalatom.
Talán rossz helyen keresed a hibáid, mert könnyen lehet nem a kinézeteddel van gond hanem a személyiségeddel. A megoldást is ennek megfelelően kellene keresned.
Amúgy neten ismerkedéssel is érhetsz el sikert.
Ezeket a tapasztalatokat én is megtapasztaltam a saját bőrömön, pedig mindegyik személynek egyéni levelet küldtem, és nem ugyan azt a sablont 3000x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!