Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy lány azt mondja, hogy...

Ha egy lány azt mondja, hogy szerinte még nem élvezett el, akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
Felthettem egy kérdést facen egy csajnak, és az volt hogy mikor élvezett el utoljára. Ezt írta:' szerintem még nem '. Ez mit jelent? Próbálta már, csak, nem jutott odáig vagy nem is próbálta, vagy mi?

2014. aug. 19. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy nem tudja milyen az ha elélvez... Nem tudom ez hülye válasz volt tőle. De lehet az is amit mondasz, hogy nem jutott el még odáig. Erre csak ő tudna válaszolni.
2014. aug. 19. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:

A kérdés is kétértelmü a válasz is az. De szerintem probálta, de nem volt jó neki. Én legalábbis nagyobb részben ilyen kicsengést érzek a válaszból.

De azért lehet hogy ugy értette hogy nem is volt még olyan kapcsolata és ez miatt még nem, igy is értelmezhető. De ezt konkrét kérdéssel tisztázhatjátok, de én inkább személyesen tudnék megnyilni, ilyen fb-on még soha életben nem beszéltem ilyenről.

2014. aug. 19. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szeriontem is próbálta már, de még nem élvezett el.

Ha már elélvezett volna azt tudná.

2014. aug. 19. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem miért nem tőle kérdezed meg, ha már beszélgettek? Ne legyetek sötétek! Kommunikáció!
2014. aug. 19. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sok nő egész életében képtelen erre s ezzel teszi tönkre a barátját,párját!
2014. aug. 20. 07:41
 6/6 anonim válasza:
100%

Valószínűleg azt, hogy próbálta párszor, de eddig még nem jött össze. Mert valóban, ahogy azt korábban írta valaki, azt tudná.

Az előző válaszhoz ("Nagyon sok nő egész életében képtelen erre s ezzel teszi tönkre a barátját,párját!") - mi az hogy "ezzel teszi tönkre a barátját"?! Talán nem kéne a nőt hibáztatni, ha ez történik. Te tényleg azt hiszed hogy azok a nők nem akarnak elélvezni és szándékosan csinálják? Persze nem azt mondom hogy feltétlenül a férfi tehet róla, mert vannak nők, akiknek ilyen-olyan okokból nem megy. Mondjuk akiknek TÉNYLEG nem megy szerintem nagyon kevesen vannak.

2014. aug. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!