Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy működik az első alkalomkor?

Hogy működik az első alkalomkor?

Figyelt kérdés
A barátommal szeretnénk már többet mint csak össze bújni. Itt csak az a gond hogy fogalmam sincs hogy milyen az első alkalomkor. mikor és hol?..egyáltalán arra gondol-e vagy először csak ujjazásra meg hasonló? tehetetlen vagyok:/ nem tudok semmit

2014. aug. 15. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Beszélgetni kéne először is... egyáltalán nem ciki rákérdezni ilyen dolgokra, megbeszélni, mire vagytok készen, mit szeretnétek kipróbálni, mi az, amit még nem...

Egyébként sokkal célszerűbb először csak ismerkedni egymás testével és a szexualitással, először ne szexeljetek azonnal, hanem csak izgassátok egymást kézzel, szájjal, több alkalmon keresztül, így okozzatok örömet egymásnak. Majd utána jöhet a szex.

2014. aug. 15. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
A kérdés alapján úgy tűnik, hogy neked még nagyon nem való a szex...
2014. aug. 15. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:
64%

Ebben az esetben én maradnék még egy jó darabig a pettingelésnél, és annál, hogy simogatással és orális kényeztetéssel juttatjátok el egymást az orgazmusig.

Ha már megismertétek egymás testét, megvan a kölcsönös bizalom, közelebb kerültetek egymáshoz testileg-lelkileg annyira, hogy már inkább várakozásteli izgalom van bennetek, mintsem szorongás vagy félelem az első alkalomtól, akkor egy idő után úgyis érezni fogjátok, hogy vágytok már a szeretkezésre, és tudni fogjátok, hogy mikor van itt az ideje.

A fájdalom amitől annyira tartanak, teljesen rendben van.

Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt ez élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb élvezetekben is volt részünk.

A fájdalom egyénfüggő azt mondják, de szerintem nagyban befolyásolják a körülmények is, hogy kivel és hol csinálod.

Ha a szerelmeddel teszed, akit tiszta szívből szeretsz és ez kölcsönös akkor nem fog fájni max egy kicsit, de abból is élvezet válik majd. ;)

A lényeg, hogy megfelelő emberrel, gyengéden.

2014. aug. 16. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!