Az hogy nem tudok laza lenni az okozhatja hogy 21 évesen is szűz vagyok és bnőm sem volt?
Nem iszom, nem cigizek. Nem szeretek bulizni ha neadjisten valami baráti társaságban vagyok akkor sem tudok részt venni egy beszélgetésben sem mert számomra az túl gyors, mindig azon gondolokozom mit fogok mondani és mennyire lesz átütő...ezért nem megy csak úgy lazán és ezen nem tudom hogyan változtassak, más nevetés közben beszél nekem ez nem megy sőt nevetni sem tudok..lehet hogy nincsen humorérzékem?
Otthon mindig mindent rendben tartok és sokat takarítok, foglalkozom ház körüli kis munkákkal ill ismerősöknek sokat szerelek számítógépeket mert ha valami tönkremegy akkor én tudom mit kell kicsrélni meg milyen hardvert vegyenek vagy beállítom a routerüket meg újratelepítem a win-t meg ami program kell nekik...cserébe mindig kapok ebédet vagy játszom az unokatestvéreimmel..
Igazából nem is maga a testiség érdekel hanem az hogy milyen lehet ha itt lenne valaki mellettem és beszélne hozzám meg ilyenek..meg este nem egyedül feküdnék le aludni.
Bulizni kell meg inni de mértékkel és HIDDEL h laza leszel
Én is azt hittem első buliba menetelem kor h nem lesz jo meg h mit csinalok ott meg ilyenek aztan idtam vodkat de ésszel aztan hihetetlen jo volt a buli csak azért irom h vodkat mert attolbeszédesebb lleszel csak sokat ne igyal mert azt nem szeretik a nők
Szval hajra én ezt ajanlom ez a leg egyszerűbb
Majd lesz, ne ezen bánkódj! Én egyik napról a másikra tudtam meg, hgy bejövök egy fiúnak, aki nekem is tetszett. Élj a lehetőséggel, mert a szerelem kiszámíthatatlan.
(mondja ezt egy 18 éves lány)
azért nem tudsz lazán társasági életet élni,mert te a megfelelési kényszer miatt mondanád a poént,hogy értékeljenek és elismerjenek érte.
ezt a megfelelési kényszert kellene levetned és elfogadnod önmagad,vagy pedig ha szociálisan akarsz fejlődni,akkor annak a mikéntjében elmélyedned és megtanulnod.
de a pszichológus sem mond hülyeséget,azt is megfogadhatnád a fejlődés érdekében-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!