Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom megujjazott SOS! Ez...

A barátom megujjazott SOS! Ez normális? A többi lent.

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a barátommal 5-6 hónapban volt az első ujjazás és így fokozatos egyre több ujját rakta be.. Ma ujjazott, 1 ujjal kezdett aztán egy 6-7 perc múlva már könnyedén bement a 3ujj is.. rá egy percre 4ujját SIMÁN berakta és jó volt egyáltalán nem fáj. Normális dolog ez? és nem tud tőle a hüvelyem kitágulni? De még sosem fáj egy ujjazás se, sose véreztem tőle tehát szerintem a szűzhártyám még egyben.

2014. aug. 14. 21:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
jó mindenki leszállhat a témáról:) úgy is itt mindeki olyan marha okos. Szégyen emberek. Szart se tudtok de a retkes pofátok jár csak.
2014. aug. 22. 23:17
 22/23 A kérdező kommentje:

És persze te vagy itt az atya úristen és te már megállapítottad hogy buta vagyok:)Nem vagyok:) nyugi:) Undorító a társadalom. És te is ehez tartozol az alja néphez ha ilyen fasza kis előítéletes/"nagyoltogató" vagy.

De nehogymár egy SENKI okoskodó "embernek" kelljen magyarázkodnom.

2014. aug. 22. 23:25
 23/23 anonim válasza:
elég butuska lehetsz ha ez se tudod, feleslegesen húztad fel magad! Szűzhártyád lehet hogy nincs de az átszakadhat akármitől: sport(lovaglás,futás stb.) kiskorodban meg még csomó esetben, nem feltétlenül kell ahhoz fiúval lenned. attól még szűz vagy
2014. szept. 5. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!