Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy szívjam a makkot? (milyen...

Hogy szívjam a makkot? (milyen erősen, vagy csak nyalogassam? Melyik irányból? )

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 18:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

hát nem tudom,elöször én nagyon féltem,h fogazni fogok,de vh. tök természetesen jött h h tartsam a szám.. próbáld meg az ujjadon,h a szádat h tartsd. tudom,h más az alakja,de ugyanugy érzed:)

2010. jan. 14. 19:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyébként valaki szereti hogyha a partner(enyhén)fogazik,fogod érezni hogy mit és hogyan kell csinálni.Irigylem a pasid!
2010. jan. 14. 20:17
 13/21 anonim ***** válasza:
6%
Fogazzál, addig, amíg véraláfutásos nem lesz, utána szívogasd, jöjjön a vér, persze ne nagyon, meg akkor se, ha nem szereted a véres g.ci ízét.
2010. jan. 16. 11:44
 14/21 A kérdező kommentje:
most mért kell ilyennek lenni? csomo helyen azt olvastam,h szeretik ha szivogatják..
2010. jan. 16. 13:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Hú én speciál utálom ha szívják! Párszor szívta a barátnőm de le is állítottam utánna... Nekem nagyon rosz érzés... :S pedig nem szívta erősen..
2010. jan. 16. 14:18
 16/21 anonim válasza:
Izomból harapd meg!!! xD na jó nem szopogasd mint az epres fagyit (remélem azt nem rágod mert ha igen akkor nem kell 2odjára csinállni) és óvatosan szívd be de csak annyira, hogy a szádban legyen... xD
2010. jan. 16. 14:56
 17/21 anonim válasza:
Nekem egy csaj mondta, hogy amikor ez történik(sz*pás) akkor nem szabad sem szívni, sem fújni. De a tapasztalat azt súgja, hogy ha kicsit megszívják az sem baj...;) Hol laksz? Lehetek a próbbabád?:D:D
2010. jan. 16. 15:08
 18/21 A kérdező kommentje:

szóval akkor amikor neked szívják nem rossz? vagy nem is jó? úgy értem,h kb felesleges ezt csinálnom?

amúgy köszi,h felajánlottad magad,de inkább gyakorolok a barátomon:D

2010. jan. 16. 18:42
 19/21 anonim ***** válasza:
en 21/f imadom ha szivjak,ejjel nappal akarnam azt az erzest.csak legyen kivel :D
2010. jan. 17. 00:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Én vok a passzátszeles válaszoló...köszi az elismeréseket:$:D:P
2010. jan. 18. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!