Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok, mit csináljak?

Csajok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Jövő hét végén kell, hogy megjöjjön, de tegnap óta rendesen fáj a hasam, meg kb. minden fél órában járok vc-re, szédülök, és melegem van. Ez most így mitől van? Meg fog jönni a napokban?
2014. aug. 6. 21:45
1 2
 11/11 Ramcsiii ***** válasza:

És van hogy egy héttel előtte jönnek a tünetek és amikor kellene nem jön meg,kihagy egy hónapot,ilyenek.

Az első 1-2 évemben ez mindig igy volt..kimaradt 2-3 hónapot,megjött,újra kimaradt..

De most 18 éves vagyok és újra ilyen rakoncátlan lett..Tavaly nyáron júliusban nem is jött meg és az idén ugy szintén nem akart,de mostmár tudom rá az orvosságot..rozmaring tea :)

Ezt olvastam hogy segit rendszeressé tartani a havit,szóval csak innom kell és rá 2-3 napra megjön..de olyan pocsék az izé,mivel cukor nélkül kell innom :/

De ajánlatos mert úgy olvastam a görcsökön is segit,szóval hogy "gondtalanul" múljon el,ne legyenek az ilyen fájdalmak.

2014. aug. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!