Ha ujjazás után több napig vérzek, akkor átszakadt a szűzhártyám vagy megjött a menstruációm?
Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 13:33
1/5 anonim válasza:
hat meglehet h atszakad a szuzhartya de az nem napokig verzik..de ha menstrualsz akkor igen napodik,3-4napig.:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha átszakadt a szűzhártyád az akkor sem vérzik napokig. Lehet az a mensid, de azt neked kell tudnod, hogy kb mikor szokott megjönni.
3/5 anonim válasza:
Hát amúgy sem árt néha a nőgyógyász, ez pont jó ok, hogy elmenj egy dokihoz!
Meg szerintem sem vérzik napokig!
4/5 anonim válasza:
Tuti megjött. Az egy dolog, hogy a hártya is a nagytöbbségnél vérzik, de nem napokig. Ha annyira megsértette volna a hüvelyedet, hogy napokig vérezz, az már fájna is!
5/5 anonim válasza:
Sztem bizti az h átszakadt és még most dolgozza fel a tested,nekem is volt olyan hogy már 3,4.szeretkezésnél jártam és még véreztem, azt hittem ez midnig igy lesz,de már elmult,sztem csak megsértett és azért van ez :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!