Ez jo nyelvjatek lesz?
Figyelt kérdés
Igazabol meg szuz vagyok es a tapasztalt emberkek velemenye erdekelne. Ha fagyizok akkor akaratlanul is gyorsan fagyizok. Ez azt jelenti hogy majd jo lesz a nyelvjatekom ha oda kerulok?
Bocsi az ekezetekert.
2014. júl. 31. 19:57
1/7 anonim válasza:
én inkább a németet javaslom. na az igen :D
2/7 anonim válasza:
Ez semmit nem jelent.
Maximum annyit, hogy gyorsan elfogy a fagyid.
3/7 anonim válasza:
ez nem jelent semmit...egy fagyit nem lehet össze hasonlítani egy nővel, különben a gyorsabb nem mindig jobb...
5/7 anonim válasza:
Nem úgy kell nyalni a puncit mint a fagyit. Szóval nem.
6/7 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti hogy jó leszel nyelvel hanem azt hogy mint a fagyi a punci isbgyorsan el fog fogyni...
7/7 anonim válasza:
Arra az esetre, ha úgy érzed, hogy szívesen fogadsz némi technikai segítséget az elméleti felkészüléshez és a "száraz edzésekhez", megkerestem neked a legjobb, leghasznosabb és legizgalmasabb leírást, amit a nők orális kényeztetésével kapcsolatban valaha olvastam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__50..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!