Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megéri így elveszíteni a...

Megéri így elveszíteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nagyon megtetszett egy 37 éves férfi. Neki van felesége és gyereke, de ő is benne lenne egy alkalomban. Én se szeretnék többet, hisz nem akarom tönkretenni a családját. Nagy a vonzódás köztünk. Szerintetek megéri?
2014. júl. 31. 18:01
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Én EGYSZER SEM próbálkoztam. Mint írtam fél éve próbálom magam tartóztatni. Fél éve hallgatom azt, hogy "mikor tesszük már meg". Csak azt írtam, hogy szeretném. Ez tény és nem is tagadom. De a lelkiismeretem nem engedi...
2014. júl. 31. 18:46
 22/28 A kérdező kommentje:
20-as: nem úgy értettem, ahogy gondolod. Értem én a helyzetet, csak egyszerűen nem érzem tanácsnak a dolgot, inkább csak váadaskodásnak
2014. júl. 31. 18:51
 23/28 anonim ***** válasza:
51%

Jusson eszedbe egy régi közmondásunk:

"Ki mint vet, úgy arat."

2014. júl. 31. 19:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy férjes emberrel SOHA.

Hallgass rám, így ne. Szerelemből ajánlom, de ha neked az nem számít, akkor ahogy akarod, csak ne vele.

2014. júl. 31. 22:07
 25/28 anonim ***** válasza:
Te dolgod :D
2014. aug. 1. 02:45
 26/28 anonim válasza:
52%

Mindez attól függ, hogy mire tartod magad.

Simán odadobhatod a szüzességedet ennek a faszinak.

Vagy egy normális párkapcsolatban megajándékozhatod a szerelmedet azzal, hogy ő az első (és akár egyetlen). Ez egyébként egy óriási ajándék, de ha te úgy akarod elveszíteni, mintha semmit sem jelentene, akkor fölösleges magyaráznom, ugye.

2014. aug. 1. 13:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csak egy éjszaka lenne. Lehet, hogy meg próbálna megtartani szeretőnek (bármit is mond most).

Én egy éjszakással veszítettem el és nem éri meg. Utána nagyon magam alatt voltam, hogy nem találkozhattam a sráccal (legközelebb kb egy hét múlva, aztán többet nem is).

24N

2014. aug. 2. 15:59
 28/28 anonim ***** válasza:
51%

"Mikor tesszük már meg".

Hát mindjárt elhányom magam, te képes lennél a szüzességed adni egy olyan férfinek, aki egyértelműen a családból kikacsintva csak meg akar csinálni?

Atyaisten, mennyire érzéketlen vagy, még magaddal is.

Jól írták a többiek, csinálj amit akarsz, egy életed van, de lesznek következmények, azt is vállald fel.

2014. aug. 10. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!