Megéri így elveszíteni a szüzességemet?
Jusson eszedbe egy régi közmondásunk:
"Ki mint vet, úgy arat."
Egy férjes emberrel SOHA.
Hallgass rám, így ne. Szerelemből ajánlom, de ha neked az nem számít, akkor ahogy akarod, csak ne vele.
Mindez attól függ, hogy mire tartod magad.
Simán odadobhatod a szüzességedet ennek a faszinak.
Vagy egy normális párkapcsolatban megajándékozhatod a szerelmedet azzal, hogy ő az első (és akár egyetlen). Ez egyébként egy óriási ajándék, de ha te úgy akarod elveszíteni, mintha semmit sem jelentene, akkor fölösleges magyaráznom, ugye.
Szerintem nem csak egy éjszaka lenne. Lehet, hogy meg próbálna megtartani szeretőnek (bármit is mond most).
Én egy éjszakással veszítettem el és nem éri meg. Utána nagyon magam alatt voltam, hogy nem találkozhattam a sráccal (legközelebb kb egy hét múlva, aztán többet nem is).
24N
"Mikor tesszük már meg".
Hát mindjárt elhányom magam, te képes lennél a szüzességed adni egy olyan férfinek, aki egyértelműen a családból kikacsintva csak meg akar csinálni?
Atyaisten, mennyire érzéketlen vagy, még magaddal is.
Jól írták a többiek, csinálj amit akarsz, egy életed van, de lesznek következmények, azt is vállald fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!