Normális az, hogy ennyire felhúzom magam az olyan nőkön akik azért nem kezdenének valakivel, mert tapasztalatlan?
Attól függ, hány éves vagy. Több ilyen kérdés volt már, ha mondjuk 20 felett vagy, egy nő nem akar már tanítgatni, nincs türelme hozzá. Mondjuk 25 éves korára már annyi pasival lefeküdt, annyiban csalódott, hogy egyre türelmetlenebb lesz, egyre csökken a tűréshatára. Amit meg lehet érteni. Nem az a baj, hogy nem szexeltél még (ó, ha tudnád, hány pasi van, aki annak ellenére is foscsi marad az ágyban, hogy 100 nővel szexelt), hanem az, hogy nem volt kapcsolatod.
Én félnék, hogy majd rákapsz az ízére, és szakítasz velem, vagy attól is, hogy én tanítsak meg neked mindent, ami a párkapcsolattal jár. Senki sem szeret egy kor után kísérleti nyuszi lenni.
14. Igaz, de ha valakit mindig a múltja miatt utasítanak el, sose lesz esélye egy boldog jelenre.
13. De 20 felett könyörgöm? Alig töltöttem be a 21-et és már kutyába se vesznek ezért! Ez meg mekkora baromság hogy azért fog elhagyni mert rákap az ízére? Mert aki nem szűz az sose csalja meg a párját, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!