Egy 14 éves srác vagyok, és tegnap itt volt a barátnőm. Első alkalom lett volna, de sajnos nem volt merevedésem. Tudom, hogy az idegességtől van, de hogyan tudnám ezt legyőzni? Pedig ezt a dolgot meg is beszéltem vele.
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 12:52
12/17 anonim válasza:
Nem kell ide megmondóember, bárki észreveszi magától is, hogy egy 14 éves gyerek még gyerek, és sajnos nagyon sokan csak hírből ismerik a felelősséget.
13/17 anonim válasza:
Egy lapos gyerektestre nekem sem állna fel!
14/17 Szupi2 válasza:
Hány éve jártok? Lehet az a baj, hogy nem ismeritek még egymást. Menjetek el moziba, csókolózzatok, kérdezzétek meg a szüleiteket, gumit használjatok, stb... Esetleg nézzél magadba, hogy tényleg szereted-e és készen állsz e egy olyan kapcsolatra, amely egy életen át fog tartani. Nem csak a szexért kell, hogy ott legyen veled. Én (egy szűz szintén 14 éves) egy jó párkapcsolatot. Én 1-szer voltam csajjal (csak járás), de elég volt csókolózgatni a naplementében. Nem kell már a másik nap rányomulni :)
15/17 anonim válasza:
azert nem alt fel mert meg nem allsz erre keszen.. nem megbantani akarlak de szerintem 14evesen meg nem ezen kene hogy jarjon az agyad.
16/17 anonim válasza:
Menj tanulni bazze, én 20 voltam az elsőnél
17/17 anonim válasza:
Mennyi álszent, prűd ember :D ti nem akartatok, 14-15 évesen már nőt/pasit? :D
Neked, kérdező, el kell lazulnod. Nem kell sietni. Csókolózzatok hosszasan, kényeztesd a száddal, az se baj, ha korán elmész. Majd feláll másodjára s akkor beléhatolsz.
Csak ügyesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!