Mit csináljak hogy békén hagyjanak?
Istenem, hogy ez a menő, ha valaki már nem szűz...
Szerintem érték. Én is később veszítettem el (18évesen), és nem bántam meg egyáltalán...persze kellemetlen volt, amikor az osztályban kitárgyalták a szexuális életüket, és ha rám került a sor,be kellett vallani hogy még nem nagyon volt semmi...de rájöttem hogy ez nem gáz.
Az a gáz, amikor 14-15 évesen erről trécselnek. Nem hogy beszélni nem kellene róla nyíltan, szerintem az elég korai.
Figyelj van olyan ember aki szereti megtalálni mások hibáit és kihasználni gyengeségeiket. De ezek az emberek sok esetben a saját lelki gyengeségeiket és hibáikat próbálják azzal leplezni hogy másokét keresik. Egy embert kikezdeni egy közösségen belül csak a mássága miatt nem kemény emberek szoktak hanem puhányok.
Tudom nehéz elviselni de a beszólásokat hallva ne csak arra gondolj hogy mit mondanak hanem azt is nézd meg hogy kik mondják. Gyanítom ezek a szekálódók hulladék emberek és az ilyenek szavait nem célszerű figyelembe venni.
Egyszerűbben mondva b@sszál rájuk.
Mond azt h elveszteted egy hete.
Bizonyítsák be az ellenkezőjét ha tudják.
Am így belegondolva örülök is neki h nem most vagyok tizenéves mert mondjuk akkor se volt más téma de legalább nem nem lévén ez a suliban véget is ért.
Aztán hazamentél és vége volt.
Most viszont ha valakire rászánlak hát nem irigylem.
Am 95%-a hazudik és olyan szűz mint az olívaolaj.
A buzerátorokat meg tiltsd le és gond megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!