Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak hogy békén...

Mit csináljak hogy békén hagyjanak?

Figyelt kérdés
Az osztályban egyedül én vagyok szűz. Mindenki ezzel csesztet és már nagyon idegesít. Mit tegyek?

2014. júl. 25. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És miért nem mondod azt,h ogy nem? Ki tudja meg, hogy hazudtál?
2014. júl. 25. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Istenem, hogy ez a menő, ha valaki már nem szűz...

Szerintem érték. Én is később veszítettem el (18évesen), és nem bántam meg egyáltalán...persze kellemetlen volt, amikor az osztályban kitárgyalták a szexuális életüket, és ha rám került a sor,be kellett vallani hogy még nem nagyon volt semmi...de rájöttem hogy ez nem gáz.

Az a gáz, amikor 14-15 évesen erről trécselnek. Nem hogy beszélni nem kellene róla nyíltan, szerintem az elég korai.

2014. júl. 25. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Figyelj van olyan ember aki szereti megtalálni mások hibáit és kihasználni gyengeségeiket. De ezek az emberek sok esetben a saját lelki gyengeségeiket és hibáikat próbálják azzal leplezni hogy másokét keresik. Egy embert kikezdeni egy közösségen belül csak a mássága miatt nem kemény emberek szoktak hanem puhányok.

Tudom nehéz elviselni de a beszólásokat hallva ne csak arra gondolj hogy mit mondanak hanem azt is nézd meg hogy kik mondják. Gyanítom ezek a szekálódók hulladék emberek és az ilyenek szavait nem célszerű figyelembe venni.

Egyszerűbben mondva b@sszál rájuk.

2014. júl. 25. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Mond azt h elveszteted egy hete.

Bizonyítsák be az ellenkezőjét ha tudják.

Am így belegondolva örülök is neki h nem most vagyok tizenéves mert mondjuk akkor se volt más téma de legalább nem nem lévén ez a suliban véget is ért.

Aztán hazamentél és vége volt.

Most viszont ha valakire rászánlak hát nem irigylem.

Am 95%-a hazudik és olyan szűz mint az olívaolaj.

A buzerátorokat meg tiltsd le és gond megoldva.

2014. júl. 26. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!