A barátommal már úgy érezzük,megértünk arra hogy lefeküdjünk egymással,de mindig amikor be akarna hatolni elernyed.Előjátéknál minden rendben van,áll mint a zászlórúd:D.De amikor felveszi az óvszert és behatol,már nem.Segítsetek légyszi.
Sok minden lehet, akár allergiás reakciót is kiválthat az óvszer, vagy egyszerűen pszichés problémái vannak.
Először kérje szakorvos segítségét, és ha semmi biológiai probléma nincs, beszélgessetek a dologról. Lehet, hogy ő még nem áll készen, vagy csak úgy érzi, hogy készen áll, de valójában fél stb. Adj időt neki.
2010. jan. 9. 22:19
2/11 anonim válasza:
Nem lehet hogy az óvszert nem szereti?
Igazából nemtudom mi lehet a probléma :S
2010. jan. 9. 22:20
3/11 anonim válasza:
Az óvszer miat. Gondolom nem akarsz fogamzásgátlót szedni, igaz?
2010. jan. 9. 22:20
4/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az óvszerrel van a gondja? hogy az lohaszja le?
Ha biztos, hogy egyikőtöknek sincs semmi nemi betegsége, akkor próbáljátok ki úgy, hogy fogamzásgátló tablettát szedsz (persze minden orvosi és használati utasítást betartva) és óvszer nélkül csináljátok, mikor már biztos hogy véd a tabletta (ez kb 2 hét folyamato szedés)
22/L
2010. jan. 9. 22:24
5/11 anonim válasza:
velünk is ez volt. valószínűleg azért, mert nagyon szeret téged, és izgul, hogy minden tökéletes legyen. nyugtasd meg, hogy így is szereted, és semmi baj nincs. mi úgy feküdtünk le először, hogy nem óvszert használtunk, hanem pharmatexet (aztán nagyon be voltam sz@rva, h terhes vagyok, úgyhogy azóta csak megszakítással használjuk), és akkor nem stresszelt a gumin, és úgy már sikerült, azóta pedig, mióta látja, hogy nincs semmi gond, és nincs vele probléma, van önbizalma, és már a gumival sincs semmi baj.
2010. jan. 9. 22:24
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) hátt...fogamzásgátlót nem nagyon akarok szedni,nem akarok "hormonzavaros" lenni
2010. jan. 9. 22:28
7/11 anonim válasza:
22:19 te mekkora okos vagy :) "Először szakorvos aztán beszélgessetek" - ez kb olyan mint hogy a fiú használja kúpnak az esemény utánit aztán szexelhettek nyugodtan csak a lány 3 napon belül vegyen be egy óvszert szájon át...Nem beszélgetni kellene először?Nyugtasd a gyereket.Vagy egy kicsit engedd neki hogy betegye még mielőtt az óvszert felhúznátok.(Most jönnek majd az okosok hogy gyereket csinálok neked)Ha mens.előtti,utáni 1-2 napban csináljátok és nem sokáig,akkor nem lesz baj belőle.Aztán már gumival is megy neki majd.Streszel sztem,ami teljesen normális.
2010. jan. 9. 22:29
8/11 anonim válasza:
nyugtasd meg nálunk is ez volt az első néhánynál, baromira aggódott h ő majd soha nem fog rendesen szexelni mert folyamatosan elmúlt a merevedése meg minden.. én már akkor is nyugodt voltam és tudtam h fejben dől el, és az kell, hogy megszokja, igen, oda be kell tenni :D
szóval ha ő nem parázik be nagyon, pár hét és okés lesz.
2010. jan. 10. 13:01
9/11 anonim válasza:
Hát nem nagy élvezet zokniban lábat mosni..és ezt a farkad feje is elgondolkoztatja és lelohad....Toljad meg gumi nélkül menstruáció után 4 nappal:)
2010. jan. 10. 15:46
10/11 anonim válasza:
Menstruáció után BÁRMENNYI nappal is ugyanúgy megtermékenyülhet gumi nélkül,legalább hülye felelőtlen tanácsokat ne adjatok neki! Nem biztos, hogy a gumival van a baj, nem olyan vastag és durva az a gumi hogy ne lehetssen benne érezni a dolgokat. Egyszerűen izgul azért, hogy neked jó legyen, rástresszel. türelemmel és idővel a dolog nagy valószínűséggel meg fog oldódni. Nem írtad hogy hány éves vagy, a barátod szűz még e, pedig ezek fontos tényezők lennének! De én csak azt tudom mondani hogy a gumival nincs semmi baj, egyszerűen izgul, fóleg ha mindketten szüzek vagytok! Sok sok előjáték, romantika, lényeg, hogy kettesben legyetek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!