Van itt olyan fiú? (több lent)
Figyelt kérdés
Akinek fiatal korban (13-17 éves korban) már nagy a farkuk? nem a méret számít nekem sosem az számított nem ezért kérdezem csak mert eddig 2 fiúm volt és mindegyiknek nem volt valami nagy és nekem teljesen hihetetlen elképzelni hogy ilyen idős korban létezik nagyobb farok (persze miért ne létezhetne?!) de akkor is nehéz és én most nem képeket kérek csak azt hogy ŐSZINTÉN írjátok le mekkora...nem érdekel engem hogy nagy vagy kicsi nem ez számít megismétlem magam csak tényleg érdekel hogy létezik-e ilyen idős korban ilyen 15 cm felett. x/L.2014. júl. 19. 12:41
14/18 anonim válasza:
Szia nekem 16-17 évesen is nagyobb volt a péniszem mint az átlagnak, ezt főleg tesióra előtti átöltözés során derült ki. Most 20 vagyok és ugyan akkora a farkam mint 17 évesen. Lógva 17 cm állva 22. Volt egyszer egy futó kapcsolatok egy 15 éves lánnyal akinek én vettem el. Nem okoztam neki fájdalmat mert nem akartam nyársra húzni. Eddig mindegyik partnerem meg volt elégedve ezzel a mérettel és most, h kb 1 éve járok kondizni ott is a zuhanyzóban eléggé megnéznek. Persze heterok van bnőjök, v feleségük, de azért egy kicsit irigykedve bámulnak meg.
15/18 anonim válasza:
én 12 vagyok 14cm hosszú, 3cm vastag
16/18 anonim válasza:
A barátom 17, neki 20-21 cm hosszú, és elég vastag, azt sajnos így nem tudom :D
17/18 anonim válasza:
Nekem 14,5-15 cm ha feláll.A kerülete 12cm ;) És nem hiszem hogy egetrengetően nagyobb lenne a másik velem 1 korúnak...Max 1-2cm + -
18/18 anonim válasza:
17-es válaszoló vagyok.Azt elfelejtettem írni, hogy 14F vagyok
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!