Az normalis hogy a tampon nem megy fel, sot meg faj is es ilyen ego, csipo erzessel jar?
Beszélj erről anyukáddal.
Szívesen elmondja a tapasztalatait.
én se tudok tampont használni, mert fáj
de nem csíp, az szerintem nem normális
Azért nem megy fel, mert nem tudod rendesen felhelyezni, illetve nem vagy kellően ellazulva közben. Ha be vagy feszülve, akkor persze, hogy nem megy fel. Illetve ha szűz vagy, akkor azon sem kell csodálkozni, nem mindenki tud szűzként tampont használni. Illetve ilyen estben a méret sem mindegy, javasolt ilyenkor a mini méret.
És ha égő, csípő érzést érzel, akkor javaslom, hogy keressetek fel anyukáddal egy orvost, mert az nagyon nem normális!
Ja, annyit elfelejtettem, hogy az égő, csípő érzés utalhat fertőzésre és olyankor bizony fájdalmas lehet oda bármit behelyezni, lehet az egy tampon, az ujjad vagy éppen annak, aki nemi életet él, annak pedig a nemi élet lehet fájdalmas ilyenkor.
Szóval mindenképpen keressetek fel egy orvost!
Persze hogy fáj, ha nem menstruálsz, mert nem elég csúszós ilyenkor a hüvelyed. Nem hiába szexelni is akkor kell, ha nedves vagy, a tampont meg a szivárgáskor kell feldugni, nem pedig akkor, mikor semmi nem jön ki onnan.
Egyébként ha nagyon fáj, akkor érdemes lehet nőgyógyászhoz elmenni, fertőzés is állhat a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!