Van itt még olyan valaki aki viszonylag későn veszítette el?
Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok és még szűz :(
Eléggé a kissebbségbe tartozom ezzel.
2010. jan. 8. 15:35
21/25 anonim válasza:
én 15 éves voltam, egy alkalom volt. A következő pedig 19 évesen volt. Tehát lényegében szűz voltam 19 éves koromig. 22/L
22/25 anonim válasza:
ill. próbálom magam ezzel vígasztalni :S
23/25 anonim válasza:
Én 18 éves voltam, és az osztályban már csak 2-3 lány nem volt az a 21-ből...későinek számítottam :D A legjobb barátnőm 20 éves volt és nem bánja, de ismerek egy lányt, aki 22 éves volt az elsőnél. Ez nem gáz, hidd el. Csak azért ne feküdj le senkivel, mert szeretnél nem szűz lenni.
24/25 anonim válasza:
En 20 evesen vesztettem el. Sokan irjak, hogy nem gaz, de en annak tartottam azt, hogy en szuz vagyok. Aztan megismertem valakit, akit tenyleg szeretek es o is szeret engem. Ugy erzem, h nem maradtam le semmirol, de azert orvendek, hogy tul vagyok rajta. 21L
25/25 anonim válasza:
24,5 éves vagyok, és nemrég vesztettem el a szüzességem. Megtaláltam azt a férfit, akit kerestem, és boldog vagyok vele, és örülök, hogy eddig vártam ezzel a dologgal! Volt 1-2 eset az életemben, mikor majdnem megtettem - rossz döntés lett volna, mert nem voltam rá felkészülve lelkileg, és nem is a megfelelő pasik voltak mellettem. Nem gáz várni, ameddig nem érzi úgy az ember, hogy na, itt az idő! Csak azért elveszíteni hamarabb, hogy na, gyorsan legyünk túl rajta, nem érdemes, csak megbánná!!! Úgy türelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!