Lassan 23 éves vagyok és még mindig szűz. Sajnos még nem találtam olyan fiút, akivel úgy éreztem hogy megtenném, de már nagyon sokan kinevettek és lenéztek azért mert szűz vagyok, ez tényleg ciki?
Figyelt kérdés
22/L2014. júl. 14. 21:53
11/24 Nagyon gyakori válasza:
NEM az, hogyan lenne. Ha mindenki kútba ugrik, akkor te is?:) Aki kinevet, lenéz, saját magát minősíti.
12/24 anonim válasza:
Én még csak elgondolkodtatónak se hívnám. Nem talált olyan fiút akivel megtette volna, mi ebben olyan fura? Nem kell foglalkozni a kinevető emberekkel, különben meg nem is tartozik ez senkire.
13/24 anonim válasza:
Nem talált neked a kereső elég hasonló kérdést az oldalon?
Egyébként az a ciki, hogy mások véleménye alapján akarod alakítani az életed.
14/24 anonim válasza:
Nincs rád írva egy táblára hogy SZŰZ VAGYOK!! Mit aggódsz ez miatt? Majd ha szerelmes leszel vagy szexuálisan megkívánsz valakit akkor kellemesen éled át az elsőt! De csak ugy elveszíteni hogy ne legyen az nem éri meg!! Hidd el értékelni fogja majd egy pár évvel idősebb férfi aki nem "könnyűvérű nőt" keres hanem társat!!!
15/24 A kérdező kommentje:
13. Hol látsz utalást arra hogy mások véleménye alapján alakítanám az életemet? Egy szimpla kérdés, ami sajnos gyakran elszomorít engem.
Nagyon köszönöm a biztatásokat, nagyon megnyugtat! :)
2014. júl. 14. 22:13
16/24 anonim válasza:
Nem ciki hidd el én ugyan így voltam vele sok haverom kinevetett miatta s piszkáltak is vele!! Nem szégyen és ne is csinálj butaságot... várj még míg megtalálod azt az embert akivel majd úgy érzed hogy elvesztheted!! Ne foglalkozz azokkal akik lenéznek emiatt s ne foglalkozz az ilyenekkel mint az egyik hozzászóló hogy majd ő segít ebben!!! Én 22 éves voltam mikor lefeküdtem a mostani párommal.. a kérdése csak az volt utána hogy tényleg szűz voltam.? 24 éves srác vagyok és 2 éve vagyunk együtt.. másfél éve együtt is élünk... várj még ne sürgesd nehogy megbánd utána!!!!
17/24 anonim válasza:
Azért egy normális ember ennyi idős korára már elveszti. Ha lett volna lehetőséged, de nem volt megfelelő a fiú, akkor nem ciki. De ha lehetőséget sem volt, az ciki. Én lassan 24 éves férfi vagyok, még csak arra sem volt esélyem, hogy egy nőt meztelenül láthassak magam előtt. Na ez ciki, de mit tegyek ha nem tudok ismerkedni. (Sem kapcsolat, sem barátok, sem haverok, teljes magány.)
18/24 anonim válasza:
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te.
22 éves lány vagyok ( lassan 23) és még nem találtam megfelelő fiút.
19/24 anonim válasza:
Én egy másfél hónapja töltöttem be a 23-at, előtte csak egy ellopott első csókban volt részem pont attól a sráctól akibe bele voltam zúgva. Még kézfogás sem volt vele egyéb. Viszont 23. szülinapom előtt pár nappal mondta egy nálam jóval idősebb férfi, hogy kedvel, szülinapom éjszakáján akart volna csókot kérni, de "elfelejtette" :P, rá pár napra kért és elutasítottam, majd kb egy hónap szünet után megint megkívánt és nem tudtam szabadulni a csókolózás elől. Elég szép emlék maradt. Ezután 1 hónapon belül találkoztunk olyan 3-4-szer, elmentem hozzá, együtt is aludtunk, tudtam, hogy kegyetlenül kíván, de mivel kiderült, hogy vele volt az első igazi csókom, első 3 nála töltött éjszakán visszafogta magát. 4-5. már gondolta megpróbál megszabadítani a szüzességemtől, én is ráizgultam, de az agyam leállított időben mindkétszer. Még nem akarom elveszíteni vele, mert nem vagyok szerelmes és félek, csak szexre kellek neki, illetve a barátságunk nagyon jó, és nem akarok szexes barátságba sem belemenni. Tartogatnám magam az igazinak, ha tudnám, hogy vele jó lesz. Ja, amúgy engem még nem nevettek ki, és nem néztek le, mivel senki sem érdeklődött még a szerelmi, szexuális életemről. Kivéve egy lány haverom, aki nagyon nyitott velem, és már évek óta ajánlja h veszítsem el bárkivel, és élvezzem a szexet, mert nem tudom mit hagyok ki. Mit is mondjak... eléggé hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!