Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan történik meg? Mit kell...

Hogyan történik meg? Mit kell pontosan csinálni a lánynak?

Figyelt kérdés
Ugy érzem lassan készen állok hogy elveszítsem... deh nem tudom pontosan hogy mit kéne tennem. Elég szégyenlős vagyok nem azért mert tulsulyos vagyok hanem mert kicsi a mellem és a fenekem is csak nadrágban mutat jól. Vágyom arra hogy megtörténjen biztos csodás lehet. Kérlek ne azt irjátok hogy ez jön magától. Hanem részletesebben :D:P elöre is köszi
2010. jan. 7. 22:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Honann veszed, h megtörténik? Elég kevesen akarnak tehénekkel ágyba bújni, remélem, ezt azért tudod!
2010. jan. 7. 22:31
 2/13 anonim válasza:
sztem menjetek el vmelyikőtökhöz ha ha an barátod és kezd el smárolni mint állat vagy veszi a lapot vagy nem , ha igen akkor sztem te is ki tudod találni :D
2010. jan. 7. 22:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Cica, feküdj a hátadra, és majd minden történik magától.

Esetleg ennél is részletesebben, egy kis smaci, tipi- tapi, vetkőzés, tipi- tapi, szopi- nyali, digi- dugi :D

2010. jan. 7. 22:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Az elsö komit nem nagyon értem. Nyilván senki se szereti a teheneket deh én nem vagyok tehén 50kg/165-70cm
2010. jan. 7. 22:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez jön magától. :) Nincs koreográfia és szabály,amit be kell tartani. Ha vannak gátlásaid,akkor alakítsd úgy a helyzetet,hogy sötét legyen vagy félhomály.Ez első alkalommal jó,aztán meg fogod látni,hogy a pasidnak így is tetszel,kíván,különben nem feküdne le veled. :) A részleteket nem tudom leírni,mert nincs két egyforma szeretkezés.Összebújtok,csókolóztok és simogatjátok egymást,mint a petting alatt,aztán,ha eléggé ráhangolódtatok,akkor hajrá.A póz is csak rajtatok múlik,épp akkor mihez lesz kedvetek. :)
2010. jan. 7. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
No tits, no party!
2010. jan. 7. 22:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

egyszerűen indulj be rá. csókolozzatok, hagyd hogy bepörgessen, de szánj rá sok időt, nyújtsátok el, és amikor már kellően felizgultál akkor feküdj hátra és húzd magadra. a misszionáriusba a legjobb elveszteni (te fekszel ő rajtad) a lovagló fáj az első alkalommal.

a tested meg egy egészséges női (emberi) test, nem kell parázni, onnantól kezdve hogy ott álsz előtte pucéran, és felvillan a lehetőség, már rég máshol jár, és nem az fogja érdekelni milyen vagy itt vagy ott.

2010. jan. 7. 22:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Mivel Te lány vagy, nagy előnyöd van ebben a helyzetben, hisz szinte mindent a fiú csinál.(:

Te csak lefekszel hanyatt, és majd a srác levetkőztet, aztán felteszi a gumit(vagy nem), és szépen lassan megtörténik... neked csak egyhelyben kell feküdnöd és figyelemmel követned az eseményeket, meg persze mikor csókra kerül a sor, akkor visszacsókolsz, meg esetleg simogathatod. A többi a srác dolga.;)

2010. jan. 7. 23:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha annyira szereted, hogy lefeküdj vele, akkor gondolom Ő is szeret annyira, hogy ne érdekelje, milyen a feneked meg a melleid.:)
2010. jan. 7. 23:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha szeret, akk rohadtul nem érdekli, hogy mid mekkora.. az én barátnőm is néha elégedetlen magával, de nekem nagyon tetszik, emrt szeretem :D szal no para, lazulj el és élvezd
2010. jan. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!