Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok mekkora milyen vastag...

Lányok mekkora milyen vastag milyen alaku péniszre izgultok fel elsőő látásra? Egyáltalán felizgultok rá?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 00:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Hát én nem izgulok fel tőle, ha látom. Max a barátoméra, de akkor se elég a látvány hozzá. Mi lányok nem vagyunk olyan vizuális típusok, mint a férfiak.

20/L

2010. jan. 7. 01:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én már akkor felizgulok, ha a párom előveszi :D Ha én veszem elő neki, akkor már hajjajjj :)

Fittyfenét érdekli,hogy mekkora..

2010. jan. 7. 01:04
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Előző vagyok; 23N
2010. jan. 7. 01:05
 4/12 A kérdező kommentje:

nem az érdekel hogy mekkora

hanem ha a férfi meglát egy szép puncit arra felizgul és kiváncsi vok veletek lányokkal hogy van ez

2010. jan. 7. 01:10
 5/12 anonim válasza:
100%
én az első válaszolóval értek egyet
2010. jan. 7. 01:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Valahol ezt olvastam már, hogy ha a férfiak meglátnak egy meztelen nőt, akkor köpni-nyelni nem tudnak, ha a nők látnak egy meztelen férfit, akkor nevetnek.

Nem tudom, miért van ez így, de így van.

2010. jan. 7. 02:54
 7/12 anonim ***** válasza:

ha van hangulatom hozzá,akkor elég elképzelni is,attol is nedvesebb leszek

ha nincs hangulatom,akkor sikosito nélkül nem is tud belémjönni...

2010. jan. 7. 08:52
 8/12 anonim válasza:
100%
A nők másképpen müködnek. Izgalmasabb érezni azt, hogy a ff kiván, mint látni. A nők tényleg nemigazán vizuálisak ezen a téren. A ff-nak elég látni, a nőnek érezni, hallani az izgatóbb.
2010. jan. 7. 11:57
 9/12 kolosszus22 ***** válasza:

Nos én férfi vagyok, de egyet értek azokkal a lányokkal akik eddig írtak. Tapasztalataim szerint sem fog pusztán attól beindulni a legtöbb nő, ha lát egy álló farkat.

A nőket szenvedéllyel és a testükön való játszadozással lehet feltüzelni!

23/F

2010. jan. 7. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Olyasmit irkál a szakirodalom, hogy a fiúknál az első szexuális élményekhez vizuális inger is társul (nevesítve látja a műszert), míg a lányoknál ez alapvetően hiányzik, ezért kevésbé vizuálisak a szexben.

Szerintem a azért van így, mert a nők szépek (ugye... :-)).

A lényeg, hogy a nőket kevéssé izgatja a f*sz puszta látványa, ha nem kapcsolódik hozzá valaki, akit szeret. És ez így is van jól, azt hiszem.

(azontúl én meg nem a punci látványára indulok, inkább egy tekintet, amivel el lehet varázsolni... )

(33/F)

2010. jan. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!