Lányok mekkora milyen vastag milyen alaku péniszre izgultok fel elsőő látásra? Egyáltalán felizgultok rá?
Hát én nem izgulok fel tőle, ha látom. Max a barátoméra, de akkor se elég a látvány hozzá. Mi lányok nem vagyunk olyan vizuális típusok, mint a férfiak.
20/L
Én már akkor felizgulok, ha a párom előveszi :D Ha én veszem elő neki, akkor már hajjajjj :)
Fittyfenét érdekli,hogy mekkora..
nem az érdekel hogy mekkora
hanem ha a férfi meglát egy szép puncit arra felizgul és kiváncsi vok veletek lányokkal hogy van ez
Valahol ezt olvastam már, hogy ha a férfiak meglátnak egy meztelen nőt, akkor köpni-nyelni nem tudnak, ha a nők látnak egy meztelen férfit, akkor nevetnek.
Nem tudom, miért van ez így, de így van.
ha van hangulatom hozzá,akkor elég elképzelni is,attol is nedvesebb leszek
ha nincs hangulatom,akkor sikosito nélkül nem is tud belémjönni...
Nos én férfi vagyok, de egyet értek azokkal a lányokkal akik eddig írtak. Tapasztalataim szerint sem fog pusztán attól beindulni a legtöbb nő, ha lát egy álló farkat.
A nőket szenvedéllyel és a testükön való játszadozással lehet feltüzelni!
23/F
Olyasmit irkál a szakirodalom, hogy a fiúknál az első szexuális élményekhez vizuális inger is társul (nevesítve látja a műszert), míg a lányoknál ez alapvetően hiányzik, ezért kevésbé vizuálisak a szexben.
Szerintem a azért van így, mert a nők szépek (ugye... :-)).
A lényeg, hogy a nőket kevéssé izgatja a f*sz puszta látványa, ha nem kapcsolódik hozzá valaki, akit szeret. És ez így is van jól, azt hiszem.
(azontúl én meg nem a punci látványára indulok, inkább egy tekintet, amivel el lehet varázsolni... )
(33/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!