A szüzhártya szakadás kb. mennyi ideig fáj? Ugy értem mikor átszakad s benne van a fiunak a f@a mennyi idő? S ilyenkor mit ajanlatos csinalni ki venni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 18:36
1/7 anonim válasza:
HÁny éves vagy? A szüzhártya szakadás nem fájdalmas.
2/7 Beviz Elek válasza:
inkább hangos mint fájdslmas
utána jobb ha kiveszed, a szádba hagyod elmenni és csinálsz a srácnak vacsit. ösi technika
3/7 A kérdező kommentje:
A szüzhártya szakadás igen is fájdalmas utána néztem és most azt szeretném megtudni mennyire , s mi a teendő utána
2014. jún. 25. 20:13
4/7 anonim válasza:
Ha elégé nedves vagy akkor nem fáj , max egy nagyon picit , de ez egyén függő és semmit nem kell tenni , nem kell kivenni csak ha tényleg nagyon fáj , ajánlatos lassan csinálni az elején :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. jún. 25. 20:34
6/7 anonim válasza:
Okoska, a szűzhártya szakadás - hacsak nem extrém astag, de az nőgyógy. eset - NEM fáj! A szárazság, nem megfelelő méret, kismértékű tágulás - ezek miatt kellemetlen a dolog.
Nekem egy év rendszeres nemi élet után sem szakadt át, azért fáj minden első behatolás? Nem, hanem mert nehezen tágulok.
7/7 anonim válasza:
nem fáj, ha fel vagy rá készülve. nekem még csak nem is vérzett. de szerintem ez egyénenként változó. nem vagyok szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!