Miért olyan nagy dolog a szüzesség elvesztése? (Több lenn)
nagyon kívánom a szexet és szeretném már ha megtörténne az első, van is egy fiú barátom akit nagyon kívánok és megbízom benne.
Csak annyi a gond, hogy nagyon félek ha ez kiderül, r*bancnak fognak tartani és a szüleim is szigorú katolikus vallásúak, tehát ha ők megtudnák, ki is tagadnának..
Ha egy harmadik fél szét tud barmolni egy kapcsolatot, akkor nem szerettétek egymást.
Mellesleg ne nekem rinyálj, nem én vagyok a 83%-os, és nem szoktam ilyen gyermekded dolgokkal foglalkozni, h beletúrjak egy kapcsolatba.
Most felejtsd el, csak úgy ne feküdj le baráttal, mert ha később lesz egy komoly barátod, egyrészt örül majd a szüzességednek ez nem ciki, másrészt egy életre bánni fogod ezt az elhatározásodat.
Most bármit is teszel később ezzel lehetnek problémák, és igen akárkinek mondod majd csak sajnálni tud, meg hülyének tart majd.
Csak a szerelmeddel szabad ilyet csinálni, NE a kíváncsiság hajtson, hanem az igaz érzelmek, a szerelem érzése, mert anélkül nagyon rossz lesz és csak a túl vagyok rajta gondolat futkos majd át rajtad, nem pedig az, hogy abban az estében átadtad magad a partnerednek szerelemből.
Az első nagy nyomot hagy az emberben és szerelem nélkül ez a rossz nyom megpecsételheti a további szexuális életedet.
NE CSINÁLD CSAK ÚGY KÍVÁNCSISÁGBÓL, CSAK HA MAJD SZERELMES LESZEL.
18/L.
Szerintem egyáltalán nem nagy dolog. Ezt régen találták ki, és szinte biztos, hogy azért, mert nem volt még jó fogamzásgátló módszer, és ha szexelhettek volna a lányok, akkor sorra születtek volna a zabigyerekek.
Én például 16 évesen úgy döntöttem, hogy bőven érett vagyok a szexhez, plusz kíváncsi is, a szüzességem pedig soha nem éreztem értéknek. Úgyhogy egyszerűen lefeküdtem egy ismerősömmel. Igaz, ő huszonéves volt, nem a sulinkba járt, így nem is pletykált. Egyébként is kinőtt már belőle. Teljesen jó volt a szex, örültem hogy elvesztettem. A későbbi szexuális életemre pedig semmilyen hatással nincs. Persze milliószor jobb most a szerelmemmel, de semmilyen hátrányt nem okozott az, hogy a szüzességem hogyan és kivel veszítettem el.
Igazából ez a gondolkodásmódon múlik. Aki azt gondolja, hogy ez egy nagy dolog, annak lelkiismeret-furdalása lesz, ha nem szerelemmel veszíti el, és ez meghatározhatja a későbbi szexuális életét. Aki nem így tekint rá, annak valószínűleg semmilyen problémát nem fog okozni.
Azért a legjobb mégis az ha szerelmes vagy, és ha elveszíted egy haverral majd később a szerelmeddel hálsz, akkor megragadhat benned az érzés, hogy inkább neki kellett volna nekem megmutatni mindent a szexel kapcsolatban.
Végül is nekem ez nem számít a te életed, és lehet úgy is gondolkodni, hogy elvesztettem, már nem vagyok szűz, érzéktelen volt, de hurrá.
De a fiúknak is nagyobb érték egy olyan lány, aki nem fekszik le csak úgy valakivel, mert szűz és kíváncsi.
Ha van önakaratod akkor a kíváncsiságot félre lehet tenni.
Hidd el jobb lenne ha szerelemből tennéd, ez egyáltalán nem egy kis dolog.
Ne játszd el a szüzességedet !
Egy van belőle ! Azért nagy dolog mert pár év múlva ha visszatekintesz és rájössz h mi a szerelem sajnálni fogod hogy nem egy szenvedélyes kapcsolatban veszítetted el ... én 14 éves voltam és mindenki azzal hencegett h már elvesztette és megtettem nem nagy dolog ! Csak kínos ha nem vagy se szerelmes se érett hozzá. azt tanácsolom ... Várd meg a nagy szerelmet és akkor minden jön magától !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!