Mennyire fog fájni a barátnőmnek az első együttlét? (Kérlek nézzetek be! )
Jó estét!
Tehát: több mint valószínű,hogy neki már nincs meg a szűzhártyája,de még szűz,és azt szeretném kérdezni,hogy így neki mennyire fáj majd a behatolás? Még egy idevágó kérdés: szűz vagyok én is,és nem tudom,mennyire legyek vele óvatos? Vagy hogy csináljam? Tegyem be neki először kb a péniszem feléig,(15 cm-es) és hagyjam,hogy "szokja" a hüvelye? És csak egy kis idő elteltével tegyem be teljesen? És akkor is hagyjam,hogy "szokja" egy kicsit?
És csak utána kezdjem el lassan ki-be húzogatni?
Hogyan csináljam? Nem szeretnék neki fájdalmat okozni :S Azt akarom,hogy élvezze,amennyire csak egy első együttlétet lehet!
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! További szép estét!
Így van, legyen beizgulva rendesen, vagy/és síkosító.
Ahány nő, annyi féle reakció első alkalommal.
Mindenképp figyeld és akár kérdezd is, hogy és mit érez.
Fájhat annyira is neki, hogy le kell állni, akkor se keseredjetek el.
Amúgy többségében simán megy a dolog. Csak azért írtam az előbbit, hogy érzékeld az abszolút és totális női szélsőségességet:)
ha nincs meg neki ugyanúgy fájhat, ha nem elég tág, ésha nincsen bejáratva az a szűzhártya. az ugyanis nemegy konkrét hártya, az eleve is lyukacsos. és egy szex nemmindig elég ahhoz h minden oké legyen, a 2., 3., 4., együttlétnél is még tovább szakadhat, és "formálódhat".
ha ujjal szakítottad át akkormeg pláne mivel az ujjad közel sem olyan vastag mint a péniszed. deha rendesen nedves a lány, és előtte újjal tágítottad akkor nemlesz annyira kellemetlen.
fokozatosa lassan told be neki a péniszed, ha szól h fáj, akkor állj le egy kicsit, és utána óvatosan told tovább.
Figyelj... tapasztalatom szerint nagyon de nagyon fontos, hogy ne parázzon nagyon.
Emberenként változó mennyire fáj, s hogyan, de a nők hormonálisan hihetetlenül érzékenyek a negatív irányú izgalomra... Van akinél nincs nagy hatással, van akinél az elélvezést gátolja, van akinél a nedvesedést, van aki totál összehúzódik tőle...
A többségnek a szűzhártya annyira nem fáj...
Kicsit betegesen hangzik, de 30 év csajozás alatt voltak tapasztalataim, mindegyik típussal volt dolgom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!