Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amikor átszakad a szűzhártya...

Amikor átszakad a szűzhártya mennyire vészes a vér mennyisége?

Figyelt kérdés
Írtóra félek mert sztem ciki ha a pasimmal izélek és közben folyik belőlema vér!!!!! Még azt fogja hinni h megjött!!!!
2008. júl. 31. 18:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagy mennyivel utána kezdenék el vérezni?
2008. júl. 31. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
sztem utána fogsz vérezgetni,ha fogsz..én nem véreztem egyáltalán...mi szoktunk úgy is szexelni,h megvan nekem,közben nem folyik belőlem a vér,max picit olyan lesz a farka..
2008. júl. 31. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem véreztem, de az biztos, hogy senkiből sem dől a vér, amikor átszakad a szűzhártya. Nem a mensid jön meg, csak egy szövetdarab szakad át, ezért sem olyan nagy mennyiség. A lepedőn max egy-két csepp lesz. Ha utána elmész wc-re, megnézed mennyire vérzel, teszel be egy tisztasági betétet a bugyidba és kész.
2008. júl. 31. 18:23
 4/9 anonim válasza:
100%
Nekem vérzett még másnap is. De nem volt gáz, a barátom teljesen megértő volt. Mi is szoktunk olyankor is, és akkor a hasad sem görcsöl annyira.
2008. júl. 31. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem véreztem egyáltalán. Az elsőnél sem, meg utána se. De ha vérzel sem fog belőled ömleni a vér, nyugi. És a pasid sem fog semmi ilyesmit hinni, szerintem tudja mivel jár ez a csajoknál:)
2008. júl. 31. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem véreztem, de gondolom nem egy hordónyi vér ömlik akkor az emberből. Szerintem akkor is csak elég kis mennyiség jöhet, szóval nem kell aggódni, a barátod meg fogja érteni, ha mégis véreznél! :)
2008. júl. 31. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor szakadt át, mikor a barátom egyik alkalommal megujjazott. És akkor sem rögtön véreztem, hanem utána, és nem volt olyan nagyon sok, tényleg elég egy tisztasági betét, szóval nyugodj meg, nem vészes.
2008. júl. 31. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a szexet petting előzi meg, akkor eléggé megnyúlik, jobb esetben már ujjazás során átszakadt a szűzhártya. Ebben az esetben egyáltalán nincs vérzés.

De, ha nagyon rugalmas, akkor sem vészes a vér mennyisége. Szinte észre sem vehető. Lazítás és nyugalom. :)

2008. aug. 3. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
ez esetenként változó, de kizártnak tartom, hogy olyan vészes lenne ez. nekem nem volt. ráadásul a barátodnak tudnia kell,hogy szűz vagy, és nincs joga, hogy ezen problémázzon.
2008. aug. 5. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!