Szeretek egy fiut aki azt nagyon jol tudja es o nem szeret de kihasznalja az alkalmat es mindig talizgatunk es mar tobbszor is lefekudtem vele. Talalkozzak vele meg vagy hadjam a francba?
Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 17:51
1/8 anonim válasza:
Hát ha neked jó így ez a kapcsolat, akkor folytasd. De én azt javasolnám, hogy hagyd ott, és keress olyat, aki tényleg szeret. Ez a srác csak kihasznál és neki nagyon megfelel így ez a dolog.
2/8 A kérdező kommentje:
hat nem is tudom.nekem teccik ez a h van de tobbet is szeretnek ebbol
2008. júl. 31. 18:08
3/8 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy lehetne ebből több ha azt mondja hogy nem akkor hagyd ott és ne foglalkozz vele mert ez csak neked rossz ő meg egy szemét hogy kihasznál téged
keress más fiút van még dögivel.
4/8 anonim válasza:
többet érdemelsz..gondold már el,lehet h rádköszönne az igazi,erre te nem vennéd tudomásul,mert elég neked az h vagytok,de nem szeret,pedig kaphatnál 100szor többet is..
5/8 A kérdező kommentje:
mar kerdezztem tobbszor is es mindig csak azt mondja h mind2nek jobb ez igy..
2008. júl. 31. 18:22
7/8 anonim válasza:
Namost itt már egyértelmű hogy a pasi nem akar tőled komoly kapcsolatot. Ha egyszer mégis rájönne akkor nem szabad neki hinni, mert ha ő most ilyen, akkor később is hajlamos lesz a félrelépésre. Szerintem használd te is ki őt testileg, de ne akarj komolyabbat tőle. Élvezd az életet, és ha majd jön az igazi, őt majd becsüld meg.
8/8 anonim válasza:
ismeros helyzet..szerintem hagyd ott es keress masikat.jobbat erdemelsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!