Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » "Ciki" szüzen menni egyetemre?...

"Ciki" szüzen menni egyetemre? (lány)

Figyelt kérdés

BME-re készülök jövőre, de még egy normális párkapcsolatom sem volt, ráadásul gépésznek, ahol szinte csak fiúk vannak. Ha ezt megtudnák, nem cikiznének ki halálosan??

Normális válaszokat léci!

2014. jún. 16. 18:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

nem az egyáltalán!

ne menj bele hülyeségekbe, még a gólyatábor előtt "beszéld meg magaddal", hogy mit mondasz el és mit nem magadról, ehhez pl. senkinek semmi köze rajtad és a leendő illetőn kívül, ahogy azt mondták is előttem...

és igen, a társaságtól is függ, rengeteg ember lesz ott, bőven válogathatsz, hogy ki lesz barát és ki nem, és kiben bízol meg annyira, h elmondod neki ezt (ami amúgy tényleg senki biznisze rajtad kívül).

de ha az megnyugtatna, és éles helyzet alakul ki, hazudd azt, hogy nem vagy az. na bumm. elhiszed, hogy senkit nem érdekelne?

legalábbis normális embereket nem. ahogy az sem, ha bevallanád, hogy szűz vagy. de ezt miért csinálnád?

2014. jún. 16. 20:46
 22/26 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, hat tartsd elszomoritonak, de ne foglalkozz vele. :) En is szuzen mentem egyetemre, de mindig is biztam magamban es nem erdekelt, hogy masok szerint mi ciki es mi nem, ugy csinaltam mindent, hogy nekem jo legyen. Nehogy mar a kis lelkinyomik velemenyere adjal..:D De meg mindig fenntartom, hogy te valogatod meg, ki tudjon a dologrol..:)
2014. jún. 16. 21:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyeséget ciki kérdezni és azt gondolni, hogy a szüzesség ciki!
2014. jún. 17. 06:42
 24/26 anonim ***** válasza:

17-es

Értelemszerűen nem nőtt vissza a szűzhártyája, de k*rvából lesz a legjobb feleség... Nem gondoltam, hogy túl kell magyarázni a dolgot:)

2014. jún. 17. 06:58
 25/26 anonim válasza:
Egyetemisták, nem fognak ilyen miatt baszogatni.
2014. jún. 18. 22:02
 26/26 anonim válasza:
Mindenkinek a magán ügye hogy elmondja e a többieknek :) de szerintem nem ciki ^^
2014. júl. 1. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!