hamar...és? nem áll fel többet...pihentek xidőt,és lehet ujra...
2010. jan. 3. 12:01
3/12 anonim válasza:
Szerintem előtte néhány órával már tedd ki, amit csak közben akartál... aztán már nem lesz olyan gyors a menet...
2010. jan. 3. 12:05
4/12 anonim válasza:
hát ne izgulj. szerintem beszélgessetek, és elégítsétek ki egymást egy kicsit sex nélkül. utána jöhet a sex ha készen vagytok, utána ne azonnal menj el hanem később kicsit.
2010. jan. 3. 12:12
5/12 anonim válasza:
barátom is első alkalommal elég hamar elmegy mindig, de aztán a 2.-at már bírja 15-30percig vagy mégtovább. mi úgy oldjuk meg h első alkalomkor orálisan kényeztetem csak, és utána jöhet a szex. :)
L/17
2010. jan. 3. 12:33
6/12 anonim válasza:
Gáz, persze, h az. Mert nem illik egy lányt otthagyni szex közben és hamar elmenni. Elöbb élvezzetek el mindketten, majd öltözés és elmenés. Inkább szex után menj el.
2010. jan. 3. 14:04
7/12 anonim válasza:
előtte petting alatt menj el egyszer és tovább tart majd;) am ha neki is az első lesz, fel se veszi, sőt kimondottan örül h nem fáj már tovább neki. de ez így van szinte mindenkinél, uh nyugii! nekem is azt szokta mondani a barátom h ha rám néz nem tudja tartani :$$ de ettől még jó időket futunk és nekem inkább jólesik ha könnyen el tudom juttatni, mintha orgazmus nélkül kellene abbahagynia...;)
2010. jan. 3. 16:10
8/12 anonim válasza:
Ha igazán szeret, nincs olyan hogy "elégedetlen lesz"...
Ha pedig az lesz, hagyd a pic$ába,és keress valaki mást :)
Egyébként meg egyáltalán nem ciki, különösen első alkalomnál. Ha készen álltok rá, akkor hajrá,ne rágódj ilyeneken, mert ha ilyeneken fogsz görcsölni, akkor előfordulhat hogy fel sem fog állni az idegességtől! Szóval csak nyugi! Nem megfelelni kell, hanem élvezni.
2010. jan. 6. 18:08
9/12 anonim válasza:
Előző vagyok:
Én szűz vagyok még, de már párszor kielégítettem a barátomat orálisan. Én kifejezetten örültem hogy hamar elment az első és a második alkalomnál, mert még nem voltam benne úgymond "gyakorlott" .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!