Szerintetek hány éves korban ugymond természetes elveszteni?
Nem a korodtól függ, hogy elveszítheted-e úgy, hogy normálisnak gondoljanak.
Kit érdekel ki mit gondol?!
Megfelelő érzelmi imtelligencia, egymás ismerése és alapvető tudás, hogy tisztában vagy-e a dolgokkal, ami kell hozzá.
Én 15 évesen vesztettem el nem bántam meg bár ha most így bele gondolok lehet kicsit korai inkább 16 fölött jobb szerintem :)
19/L
Kedves kérdező, aranyos vagy, hogy így leoltottad az első válaszadót, de az iróniája érthető. Erre nincs szabály... Akkor kell elveszíteni, ha megtalálod a megfelelő embert. Úgy gondolom, 17-18 semmiképp se javasolt, mert utána még nagyon nagyot változol érzelmileg, nem kell annál fiatalabban ilyenről dönteni - de olyanról is tudok, hogy valakinek megesett akkor egy idősebb sráccal, aztán jópár év múlva a felesége lett.. Nincs szabály, de minél fiatalabb vagy, annál nagyobbat csalódhatsz. Igaz, ritka, de van, aki csak 24-25 évesen találja meg a megfelelő embert. S ha ő így lesz boldog, akkor jól tette, hogy várt. Erre nincs szabály, és nem is lehet ítélkezni efölött a téma fölött, mindenki csak magának döntheti el.
Én 18 voltam, mikor elvesztettem, azóta is azzal a párommal vagyok, örülök, hogy előbb nem tettem mással.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!