20feletti szüz lányok akik itt ismerkednének. Van ilyen?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 22:35
2/6 anonim válasza:
Helló aranyoskám, itt vagyok! 74/N
3/6 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretnék ismerkedni. Remélem nem zavar, egy apró genetikai hibám, miszerint az orromhoz nőtt egy pénisz. :S
56/N
4/6 anonim válasza:
Ha kedves-bájos arcod van, valamint lelkileg kiegyensúlyozott és normális vagy, akkor beszélhetünk róla. Bár miket is beszélek, ilyen itt (vagy egyáltalán bárhol) aligha akad, a szüzesség és a "minőség" sajnos többnyire ütik egymást és ez a pasikra hatványozottan igaz. Rusnya, defektes szűz pasik a szűz lányoknak sem kellenek ám!
Én sem azért vagyok szűz, mert ronda vagy összeférhetetlen lennék, hanem szimplán csak válogatós, ugyanakkor visszahúzódó vagyok és ebből kifolyólag nem merek nyitni.
6/6 anonim válasza:
20feletti és szuz? :D hol élsz te? ne ezen a bolygon keressed. amire ez ráillik az az olyan lány aki semmit nem ad magára ezért senki se akar vele... érted ugye? szval sztem elobb eldorádo aranyát keresd meg, azt elobb megtalálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!