Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elitelendo az ha egy fiu lany...

Elitelendo az ha egy fiu lany testverpar annyira kozel all egymashoz hogy eggyutt a szexet is kiprobaljak?

Figyelt kérdés
olyanokrol irok akik mindketten egyforman akarjak

2014. jún. 9. 17:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%

Király :D :D

ez a kérdés feldobta a napom

azért megnézném hogy kezdtek neki

meg mikor anyu apu rátok nyit.....

hát ha megteszitek nem dicsekednék el vele SOHA SENKINEK

de ennyire nehéz egy lányt találni akivel ha szexelsz nem követsz el vérfertőzést? Ez után anyu követezik? Vagy apu?

2014. jún. 9. 19:50
 12/33 anonim válasza:
88%

sztem kamu...

am meg ha nem,akk nagyon elítélendő!meg se fordulna a fejemben,h a bátyámmal...mindenesetre már bocsi,de ha nektek igen,akk vmi nagyon nincs rendben....

2014. jún. 9. 20:25
 13/33 anonim ***** válasza:
94%
Ez abnormális D:
2014. jún. 11. 17:56
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor vmi értelmeset: csak nem jelentitek fel egymást, hiszen mindketten bűnösök vagytok. Amúgy nem is tudtam, hogy a törvény bünteti. (nem csak a vérfertőzést? azaz, ha gyerek is lesz belőle)

Nos, akiknek van tesójuk általában jól érzik az okát, hogy miért nincs olyan vonzalom egy testvér iránt. Nekik ellenérzéseik vannak az ilyen ellen, ez így alakult ki, max valakiben ez mégsincs így, hát ez is előfordulhat, mint jóval nagyobb elmebajok is.

De hogy ti mit csináltok, az a ti dolgotok, és ha nem tudja meg senki, akkor következménye sincs, hacsak nem rosszul érzitek majd tőle magatokat és visszacsinálnátok. Elítélhető, de ha nem tudják az emberek, nem "fáj" nekik, és kiscicák se halnak meg.

2014. jún. 11. 20:23
 15/33 A kérdező kommentje:
megtortent ketszer
2014. jún. 16. 22:57
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
hjajj nyári szünet....
2014. jún. 18. 23:15
 17/33 anonim ***** válasza:
87%
kicsit fura, keressetek inkább nem családtagot, fantáziálni még oké, de a valóságban...
2014. jún. 18. 23:29
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy kamu ez a nappal húgod este dugod. :D
2014. jún. 18. 23:32
 19/33 anonim ***** válasza:
91%
"Van egy betegség ami akkor lép akcióba ha testvérpárok szeretkeznek. A nevét nem tudom, viszont az halálos, és a gumi* sem véd meg tőle." ezen jót nevettem. ez hülyeség.
2014. jún. 18. 23:50
 20/33 anonim válasza:

[link]

itt teljesen rendben van :D

2014. jún. 19. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!