Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 35 éves szűz férfi vagyok....

35 éves szűz férfi vagyok. Reménytelen a helyzetem?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos külsejű, normális viselkedésű ember vagyok. A nők terén viszont félénk, visszahúzódó voltam, de voltak és vannak is nő ismerőseim. Nem vagyok meleg. Mégis itt kötöttem ki. Szerintetek van esély ennyi idősen egyszer normális párkapcsolatra? Komoly nők nem állnak szóba egy ilyennel. Prostikhoz nem akarok eljárni "tanulni". Van itt esetleg valaki hasonló helyzetben?
2014. jún. 5. 20:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Csak arra figyelj, hogy ne szélhámoshoz menj, aki nem törődik veled. Elvileg tb-n is megcsinálják, és nem biztos, hogy ha maszekhoz mész, akkor az jobban fog foglalkozni a problémáiddal, szóval csak körültekintően. Esetleg a háziorvosodtól kérhetsz segítséget, hogy ilyen gondjaid lennének, és kit tudna ajánlani. Én drukkolok neked, ne add fel. Amúgy vannak komoly nők, akiknek nem számít a múltad, csak sajnos nagyon kevés. Nem is feltétlenül kell nekik elárulnod magadról, amit nem szeretnél, max. csak ha majd már összemelegedtetek.
2014. jún. 5. 22:44
 12/23 anonim ***** válasza:
14%
Hagyjuk már ezt a teljesen átlagos külsejű vagyok dumát. Szarul nézel ki. Ha egy kicsit is jóképű lennél, másznának rád a nők. És akkor már nem tartanál itt.
2014. jún. 6. 13:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#12 Lődd már le magad! Hidd el senkinek se hiányoznál!
2014. jún. 6. 14:41
 14/23 anonim ***** válasza:

milyen magas vagy ?

mekkora a péniszed ?

2014. jún. 6. 22:55
 15/23 anonim válasza:

12: Fogadok, hogy a 20-se töltötted be.Ha igen, annál nagyobb baj, hogy ezen a szinten állsz agyilag.

14:Tulajdonképpen akkor már pénzzel többre menne, de meg mondta, hogy nem akar k*rvázni.Pedig egyik ismerősömnél pont az oldotta meg a dolgokat.Páran megleptük vele a srácot mikor jött vissza albérletbe, még jobban sült el minr gondoltuk.

Szerintem is menj el pszichológushoz, ebben a korban(nem sértésből mondom) ez már nem csak egy "kis félénkség", még ha annak is indul anno, mára igen csak beérhetett.De egészen biztos, hogy megoldható, csak szakszerű segítségre van szükség.

2014. jún. 7. 01:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hello, kérdező. Ugyanebben a problémában szenvedek. Ugyan ez a korosztály. Én jártam pszichológushoz, de semmit se segített. Továbbra se állnak szóba velem a nők. De a legnagyobb probléma hogy nincsenek barátaim akikkel eltudnék menni ide oda. Nincs női társaságom akik ismeretségében lenne hölgy akivel randizhatnék. Társkeresőkön meg vagy 2-300 levél után is 2 lánnyal taliztam, akik az 1. találkozás után felszívodtak.
2014. jún. 7. 13:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, velem is ez van, mint az előzővel, meg a kérdezővel, és én is majdnem ilyen korú vagyok. Én nem csak a nőkkel kapcsolatban vagyok félénk, hanem általában is. Valóban így van, a legszörnyűbb emellett az, hogy nekem sincsen semmilyen társaságom, nincsen lehetőségem az ismerkedésre. Mert hiába vagyok és voltam mindig is tipikusan magamnak való, visszahúzódó természetű, ennyire azért már nem jó nekem sem egyedül lenni. Ez egy ördögi kör sajnos.
2014. jún. 7. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:
50%

15-ös te nagyon elvagy tévedve barátom.

Ha valaki ennyi idősen is még szűz annak csak két oka lehet: teljesen elzárkózik a külvilágtól vagy ronda.

Csak megsúgom, általában az utóbbi szokott lenni.

Mellesleg elárulom, hogy aki külsőleg vonzó, azok felé a másik nem érdeklődést mutat, aki nem vonzó, azt pedig leszarják. Ez a két lehetőség van, kettő közt nincs, tehát átlagos külső sincs.

2014. jún. 8. 00:53
 19/23 anonim ***** válasza:
10%
prostihoz ne menj mert ki fog röhögni ha megtudja hogy sose voltál nővel
2014. jún. 8. 11:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Van valami változás?
2014. aug. 2. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!