Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják a huszonéves...

Miért mondják a huszonéves szüzekre, hogy a legtöbben azért azok mert beteg szociopaták?

Figyelt kérdés

Itt most a gyakorin síró picsogó táborra gondolok. Akik ezeket mondják nem gondolják végig, hogy ha tényleg szociopaták lennének akkor sikeresek is lennének és szinte bármelyik nőt meg tudnák kapni ha rövidebb időre is?

Vagy akik ezt mondják azok ennyire buta emberek akik szemében a szociopata valami nagyon sértő kifejezés akar lenni de nem olvastak utána hogy mit jelent valójában?

Az itteni szüzekkel inkább az a probléma, hogy túlságosan mély érzésűek és érzékenyek. Még akkor is mikor valamelyiknek elszáll az agya és lelövöldöz embereket az is egy nagyon erős ÉRZELMI reakció. Tehát nem lehetnek szociopaták.

2014. jún. 1. 21:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"Amennyire egy férfit a nő kinézete gerjeszt be, ugyanannyira egy nőt a férfi stílusa, viselkedése, megszólalásai."

Ez nem teljesen így van. Nem mondom, hogy ne jelentene előnyt egy magabiztos, domináns fellépés, de nem minden.

Ha Brad Pitt külsejű álompasi vagy, akkor még egy félénk fellépésből is előnyt kovácsolhatsz. Habzsolni nem fogod a nőket, de lesz nem egy aki szerint tök cuki vagy és lefeküdne veled mert isteni a tested és nagyon jóképű vagy.

Ha alacsony vagy akkor csak a nálad 5-10 centivel alacsonyabb csajok jöhetnek szóba és lehet hogy még nekik se kellesz. A sors iróniája, hogy a magasabb csajok kevesebb férfiből válogathatnak és idővel lejjebb adják az igényeiket. Nem mindegyik de a többség.

Ha az arcberendezésed előnytelen, akkor a magabiztos fellépéssel is csak a nők egy rétegét tudod elérni.

Magabiztos pedig akkor lehetsz, ha van mire. Vagyonos, tanult, jó családból származó, ívelő karrierrel rendelkező ember vagy. Ha nincs mire akkor is lehetsz magabiztos, de akkor csak a butább, szakadt nőket tudod megszerezni, akik nem látnak át a felszínen.

Ezek a lányok pedig eléggé alvilági körökben mozognak. Egy balfék huszonéves szűznek szerinted mennyire fekszik ez a környezet? Mert lehet bármennyire elszánt és tanulni vágyó, nem fogja egyből elsajátítani amit tizenévesen kellett volna természetes úton. Ki fogják nézni ebből a laza, bulizós közegből és széjjel cinkelik még mielőtt bármelyik csajjal is összejöhetne.

Vagyis magabiztos kizárólag akkor lehetsz ha van mire annak lenned. És ez lehet az is, hogy egy menő drogdíler vagy vagy többszörös sittes gyilkos, a lényeg, hogy a SAJÁT KÖRNYEZETEDBEN elismert tag legyél.

Ha valaki divatot teremtene, akkor a legjobb WOW játékosokon is csüngenének a nők. De manapság azt az időszakot éljük, mikor a kölyökképű pávák, 50-es karú gyúrós pankrátorok és etnikai egzotikumok hódítják el a vadászterületet a bőrdzsekis rosszfiúktól és katonatestű legényektől.

2014. jún. 2. 01:26
 12/23 anonim ***** válasza:
46%

ÓÓÓ, én pl. rendszeresen szoktam ilyet írni.

Egyrészt, mert pontosan tudom, hogy mit jelent, épp csak két sor könyv van a polcomon, ami pszichológiáról szól. Nem vagyok pszichomókus, épp csak együtt élek szoros közösségben (gyerekem) egy "nem neurotipikus" emberrel.

Az általad említett lövöldöző is épp csak Asperger-szindrómás volt, ami annyira nem áll távol a szociopatától, sőt... könnyű keverni is akár. Apró nüansznyi eltérések vannak. Ilyen pl. hogy könnyen, vagy nehezen teremt-e kapcsolatot.

Visszatérve rád, ill. rátok, feltéve, hogy nem te sírsz itt egyedül.

Senki nem ír olyat, hogy aki x évesen szűz, az szociopata.

Aki olyanokat ír, mint ti, az igen, akkor is, ha falja a nőket.

Miért?

Mert a nő is ember, egy másik emberi lény, ehhez képest úgy írtok róla, mint árucikkről, amit nehéz beszerezni, pedig ti már rég leadtátok a nagykerben a rendelést.

Szó nincs itt érzelmekről. Nem hogy mély érzelmek meg érzékenység.... Lófa.szt!

Épp hogy az empátia teljes, és tökéletes hiánya az, ami az írásaitokban megnyilatkozik.

A teljes értetlenség, hogy miért nincs egy csaj, aki !!MEGSZÁNNA!!, és hagyná, hogy kiéld rajta a vágyaid. Ergo fel se fogod, hogy a nők miért, kivel, és milyen körülmények között szexelnek, milyen érzelmi töltet kell, milyen fizikai vonzalom, stb. Nektek a nő csak egy szexuális segédeszköz, aminek az érzelmei (sem fizikai, sem lelki érzései) nem fontosak.

Csak másznátok rá nyáladzva, hogy ti végre elveszítsétek a szüzességetek.

Az bezzeg már más tészta, hogy keress olyan csajt, aki ronda, buta, kövér, (és/vagy, tetszés szerint), és szánd már meg. Vele együtt veszítsd el a szüzességed. Ááááá, az már ugye más tészta, mert AKKOR már felfogod, ha rólad van szó: oda azért kéne némi nemi vágy is, meg egy kis közös szimpátia.

Folyton a külsőn, a pénzen, meg az "alfahímeken" lovagoltok. Hát basszus: nyisd ki a szemed!!! Ezer meg ezer és még több pasi rohangál az utcán, akinek van nője, pedig nem szép, nem gazdag, nem tud dumálni. Az utolsó csöves-alkesz-vizeletszagú kocsmatöltelék is be tud csajozni, ha hasonlót keres.

ÉÉÉÉÉs itt van az ebállat hantja!!!

Annyira túlárazzátok magatokat, annyira el vagytok szállva önnön felsőbbrendűségetektől, hogy olyan csajokra repültök rá, akinél esélyetek sincs!!! Tudod, ismerek olyan lányt, aki él-hal a WOW-ért, de ha belépne veled egy terembe, észre se vennéd. (Gyerekkorában egy kutya megtámadta, össze kellett varrni a száját és az arca egy részét, szóval úgy néz ki, ahogy és kicsit molett is, meg mivel meggyőződése, hogy ronda, ezért szándékosan el is csúfítja magát. Miközben rettentően vágyik a szeretetre, szerelemre, egy fiúra, akit szerethet, és nem azon kínlódik, mikor jön már végre valaki, aki megdu.gja.)

Azt írod, hogy az itteni szüzek mély érzésűek és érzékenyek.

Ez miből derül ki???

Hogy általánosítani képesek csupán? Nem tekintenek a nőre egyénként, egyéniségként, hanem egy fura állatfaj egy-egy képviselőjére, akinek a viselkedése sablonos és kiszámítható?

Hogy idióta kasztrendszer alapján lövik be az embereket?

Abból, hogy a világképük kb. megfelel egy ovisok számára készült rajzfilmnek? Van a jó meg a rossz, a szép meg a csúf, a kedves meg a gonosz.

Az a nő, aki nemet mond, és nem fekszik le vele, az a gonosz. Még arról is a gonosz némber tehet, ha szegény szűz (és érzékeny!!) fiú lövöldözni kezd, és sorra nyírja ki az embereket is. Pl. egy fiút is, aki ugye még csak nem is nő....

Nem érzelmi reakció a gyilkolás. Látod, ha ezt te annak nevezed, akkor pont ezért vagy szociopata.

Érzelmi reakció az érzelem: harag, öröm, boldogság, szomorúság, gyűlölet, szerelem. Az más, hogy ki hogy éli meg, hogy mutatja ki. Pl. az ép elméjű ember sír egyet, belebokszol a párnába, és kimászik a gödörből, hogy "azért is megmutatom, hogy sikerülni fog".

A szociopata meg lövöldözik: feladja a harcot, elkönyveli, hogy neki senkije se lesz, mert a világ összefogott ellene, és akkor a világon áll bosszút. Ez nem érzelmi reakció. Ez egy reakció, de ez egy DÖNTÉS, egy ELHATÁROZÁS. Nem pedig érzelem.

Az itteni szüzekkel is ez a leges legnagyobb probléma, és ezt nem képesek felfogni, pont mint a fent említett elmeháborodott aszpi: nem a világgal van gond. Hanem VELÜK. Hiába várják, hogy majd megváltozik a világ, hiába követelik, hogy a csajok változzanak meg, hiába akarnak évmilliós evolúció alatt kifejlődött fajfenntartási ösztönöket eltörölni: ez soha, de soha a büdös életben nem fog megváltozni.

NEKIK KELL VÁLTOZTATNI!!!

És itt születik a szociopata: besértődik.

Én pl. egy rohadt privit nem kaptam, és itt se kérdezte még meg senki, hogy akkor mit csináljon? Milyen lépéseket tegyen?

ÁÁÁÁ, vérig sértődés, anyámba küldés, meg ilyenek, na az van, az nagyon megy.

Amit leírok, annak a felfogása ÉSSZEL, az nem megy. Értem én, hogy hosszú... A Háború és béke, meg a Trónok harca (öt kötet...) is hosszú, de azért páran már átrágták maguk rajta.

A gond az, hogy nem azt látod a soraimban, hogy "jajj, te szegény, milyen igazad van, mindenről a nők tehetnek". Innentől bármit írok, az számodra támadás. Pedig bármilyen hihetetlen, sok segítséget kaphatnál tőlem.

De neked ez nem tűnik fel. Mert te nem akarsz változtatni a világnézeteden, neked az kell, hogy valaki (mindenki) helyeseljen. Ezt keresed kétségbeesetten, ezért írod ki újra és újra és újra és újra és újra és újra ......

Addig, amíg végre nem kapsz elég igazolást arra, hogy a világ sz.ar, veled semmi baj.

Hiába írják le ezren, mi veled a gond, min változtass, ha nőt akarsz, te ezt támadásnak veszed. Mert mi az, hogy te nem vagy tökéletes?! Mi az, hogy te TEGYÉL valamit a nőszerzésért, elvégre másnak se kell! (Szerinted....) TE nem vagy "olyan", mint aki hátradől, és ragadnak rá a csajok (mert igazából erre vágysz), erről nem tehetsz. De valaki végre megszánhatna.

És igaza van az egyik hozzászólónak!!!

A szüzesség nem fáj, és nem jelent semmi. Senki se fogja tudni, ha elveszted, nem változik meg az életed, nem változik meg semmi.

Legfeljebb bezsebelsz egy csalódást, mert nem olyan lesz, mint amire számítottál. Pont azért, mert érzelemmentes du.gást akarsz, beteszed, húzgálod, kiveszed, és jajj de jó, nem vagy szűz. Semmi csábítás, vágy, érzelem, szerelemről nem is beszélve.

Ettől nem leszel több, legfeljebb kevesebb.

Elkönyvelheted, hogy úgy sikerült egy csajba beleélvezned, hogy az neki nem jelentett semmit, nem élvezte (jó esetben nem fájt neki), és soha többé nem akar látni se.

Neked ez megfelel, sőt azt írod, hogy ezt keresed!!!!!

Na ezek miatt a megnyilvánulások miatt tudlak szociopatának nevezni.

Nem csak és kizárólag akkor vagy az, ha tökéletesen tudod manipulálni az embereket. De nem ám!!!

Idézet, csak neked:

"Disszociális személyiségzavar A személyiségzavart a társadalmi kötelezettségek figyelmen kívül hagyása jellemzi, a hűvös közömbösség mások érzéseivel szemben. A frusztráció toleranciája alacsony, az agresszió nagyon könnyen megnyilvánul, így az erőszak is. Mások hibáztatásának a tendenciája észlelhető, vagy hihető racionalizációi annak a viselkedésnek, ami miatt konfliktusba kerültek a közösséggel (társadalommal)."

2014. jún. 2. 07:01
 13/23 KJUsul ***** válasza:

Egyrészt valóban fingjuk sincs mi az a pszichopata, másrészt ócska, jó előre kiégett, kiélt lélektelen, ostoba, műveletlen senkiházi idióták. Ha ilyenekkel barátkozol, egy idő után téged is ilyenné tesznek. Ne is állj szóba velük, mert ezek a legsilányabb emberpéldányok, már ha egyáltalán még emberek és nem valami amőbák.

A véleményük rakás sz.rt sem ér, nem jelent semmit, és nem is érdemes figyelni rájuk.

2014. jún. 2. 09:30
 14/23 KJUsul ***** válasza:

A fegyveresek akik lemészárolnak embereket, nem azért teszik mert szüzek. Hanem fordítva: ha szüzek, akkor azért azok mert alavetően antiszociálisak - például verték őket, gúnyolták, stb, pont olyan idióták, mint akikről beszéltél. Mellesleg, az hogy minden iskolai lövöldöző szűz, egy hazug legenda!

Mese, amit a romlott agyú barmok találtak ki, hogy másokat ai a masuk ocsmány szintjére húzzanak le. Mint már írtam, fogalakozni sem érdemes velük, nem érdemlik meg.

2014. jún. 2. 09:33
 15/23 A kérdező kommentje:

12-es: Asperger-szindróma? Egyre jobb lesz. Éppen hogy csak a legfontosabb diagnosztikai kritériumok hiányoznak, amik megkülönböztetik a sima introvertált egyént a spektrumtól.

- Nem érzékeny zoknikra meg különböző ruhadarabokra.

- Nincsenek rutinok vagy rituálék. Inkább spontán típus.

- Nemhogy nehezen tűri a változást, hanem éppen vágyakozik rá, hogy végre történjen valami TELJES életmódváltás az életében. Ennek egyik fontos pillére a nő.

- Nem szűkkörű az érdeklődési terület, hanem inkább szélesebb körű még a többi embernél is.

- Annyira nem sztereotipikus az érdeklődési terület, hogy éppen ezért érzi magát nem odaillőnek egyetlen társaságban sem.

Legtöbbünk hibátlanul érti a humort és az iróniát. Valamint SOKKAL JOBBAN érzékeli a nonverbális közléseket. Ezért is érzi úgy magát, ahogy. Mert látja milyen is valójában a társadalom és a nők.

"Az bezzeg már más tészta, hogy keress olyan csajt, aki ronda, buta, kövér, (és/vagy, tetszés szerint), és szánd már meg. "

Ilyen nem létezik, mert ha csak nem valami fogyatékossággal született vagy tényleg nagyon túlsúlyos akkor maximum elhanyagolt és ápolatlan. De még őket is meghúzza valaki. Elmondom neked, az átlagos vagy az alatti külsejű nők veszítik el leghamarabb a szüzességüket, mert az önbecsülésük a padlón van és egy idő után már nem Brad Pittről ábrándoznak. A jó külsejű nők pedig még ha nem egokirálynők is a bőség zavarával küszködnek és van hogy évekig csak felszínes, kézfogós, csókolózós járásban van részük, mert nem akarják elkötelezni magukat mivel mindig van amelyik jobb valamiben vagy másabb mint amelyikkel éppen randiznak.

"Miközben rettentően vágyik a szeretetre, szerelemre, egy fiúra, akit szerethet, és nem azon kínlódik, mikor jön már végre valaki, aki megdu.gja.)"

ITT A LÉNYEG!!! Szeretetre, szerelemre vágyó LELKI SÉRÜLT lány.

Tudom, hogy te már legbelül eldöntötted, hogy mi túlkoros szüzek csak szemét szociopata aspie-k lehetünk, de álljon tárgyilagosan a kérdéshez. Szerinted az ilyen lányok a legalkalmasabbak arra, hogy bevezessenek a szexualitásba egy ilyen idős szűz fiút aki valószínűleg nem áll meg az elsőnél mert nagyon kevés ember üti meg elsőre a jackpotot? Mert szerintem nem kéne még beletaposni a lelkükbe.

Csak fájdalmat okoznánk egymásnak feleslegesen. Annyira élvezném a szexet, hogy kapcsolatfüggővé válnék és nem tudnám kimondani, hogy szakítsunk még ha nem is vágynék rá egészen addig, amíg nem jönne egy másik, akire átnyergelhetek. Átnyergelhetek... tudom ez is nagyon bunkón hangzik a kifejezésmódommal tényleg vannak problémák, de legbelül én tudom, hogy mit ÉRZEK.

Nem tökéletes külsejű lányokra vágyunk. Olyan lányokra vágyunk, akik olyan BEÁLLÍTOTTSÁGÚAK, hogy élvezik az életet, az egy éjszakás kalandokat, nem érdekli őket, hogy ribinek gondolja őket a társadalom és képesek megélni a szexualitást orgazmussal, vággyal és szenvedéllyel úgy is, hogy előtte nem járnak hetekig, hónapokig.

Szüzesség elvesztésére ilyen lány a legalkalmasabb, mert a legrosszabb amit okozhatunk neki egy béna numera.

"Érzelmi reakció az érzelem: harag, öröm, boldogság, szomorúság, gyűlölet, szerelem."

És ezek nélkül az ÉRZELMEK nélkül, mint harag, szomorúság, gyűlölet, szerinted ki képes gyilkolni, leszámítva azt akinek ez a munkája, mint hóhér vagy katona?

"Pedig bármilyen hihetetlen, sok segítséget kaphatnál tőlem. "

Mire gondolsz? Eljössz velem csajozni, hogy a saját szemeddel lásd, amint lekoptatnak és megpróbálnak szívatni és hülyére venni?

"Na ezek miatt a megnyilvánulások miatt tudlak szociopatának nevezni."

Akkor tévúton jársz, mert egy szociopata mindent megtesz azért, hogy elérje a célját. Ha kell, akkor megerőszakol egy nőt. Nem riad vissza semmitől. Én meg annyira törődöm a nők lelkével, hogy kizárólag olyan típust keresek, aki nem szeret belém mert úgyis csak szüzesség elvesztésére kell.

Utána, amikor már TAPASZTALT leszek és többféle nőtípust kipróbáltam jöhet a megállapodás. De akkor azt a nőt akit ÉLETEM PÁRJÁUL választok olyan orgazmusban és gyönyörben fogom részesíteni, hogy sosem akar majd elhagyni. Mert nem bénázom, az első benyomás is tökéletes lesz. Mert már betéve ismerni fogom a puncit, nem csak elméletben.

De ehhez tapasztalatok kellenek.

"A frusztráció toleranciája alacsony, az agresszió nagyon könnyen megnyilvánul, így az erőszak is. "

Azért tűrtem el iskolás koromban minden megaláztatást anélkül, hogy akár a tanárnak is árulkodtam volna, mert akkor még jobban megaláztak. Mert egy szociopata majd ezt eltűri. Mert egy szociopatát érdekli az, hogy kicsapják vagy fiatalkorúak fogházába zárják. Nem inkább megkéseli a megalázóit vagy minimum visszatámad. Ezt te sem hiheted.

2014. jún. 2. 11:47
 16/23 anonim ***** válasza:

11:

Igen, jórészt igazak azok, amiket írtál. De megint az arányokkal van baj. 1-2 sorban lerendezed a belsőt (stílus, hozzáállás, megszólalás), miközben 10 sorban beszélsz a kinézetről. Ez mutatja hogy a fejedben melyik mennyire fontos. És ez egy helytelen hozzáállás, ami nem vezet sikerre, az tuti biztos. A kinézeteden nem tudsz javítani (csak plasztikai sebésszel, de maradjunk annyiban hogy ezt szinte senki nem vállalja be.), viszont a belső tulajdonságaidon igen.

Igen, te sosem fogsz annyi nőt megdugni, mint más, ha alacsonyabb vagy, vagy ha előnytelenebb az arcberendezkedésed. De mindig magadhoz kell fejlődni. Neked már az is nagy öröm lenne, ha évente 5 nővel összejönne, nem? Vagy ha akár csak 1 nővel összejöhetnél párkapcsolat céljából. Neked nem ugyanazok a célkitűzéseid, mint "Brad Pittnek" (évi 100 nőt megdugni), hanem magadhoz kell őket mérned.

Mellékesen a kinézeteden is javíthatsz: Válaszd ki magad számára a legjobb hajstílust és arcszőrzet stílust (próbálj ki jó sok félét) és a legjobbat "hordd" mindig. Megvan a lehetőség arra hogy elegánsan, az átlagtól eltérően öltözködjön az ember. Megvan mindenkinek a lehetőség arra is, hogyha kövér, akkor lefogyjon, majd pedig (vagy ha alapból vézna, akkor) kigyúrja magát és vonzó teste legyen.

A te döntésed, hogy rinyálsz, vagy pedig a saját magad helyzetéből a legtöbbet hozod ki.

14: Lehet hogy igazad van, de felhívnám egy dologra a figyelmedet. Olvastam valahol, hogy sok iskolai lövöldöző, fiatal mészáros azért szerzett végül elég indítatást a tettére, mert azt látta, hogy más, korábbi mészárosokat a média felkapott. Riportok jelentek meg az életükről, a média kíváncsiskodott utánuk és nem negatív színben tüntették fel őket.

Csak gondolj bele: Ha minden iskolai mészárosról utólag azt írná a sajtó, hogy egy kis, szerencsétlen, retkes b-.uzi volt (még ha ez nem is igaz) és nem foglalkozna velük részletesen, nem közölné az arcképüket és még a nevüket sem feltétlenül, akkor sok leendő mészáros motivációt veszítene arra, hogy gyilkoljon, hiszen ezáltal nem lehet híres, nem kaphatja meg a várva várt "sikert", ismertséget.

2014. jún. 2. 14:17
 17/23 anonim ***** válasza:
57%

12. Vagyok.

Látod, látod, nem írtam helyeslést, és máris csak kötekedni tudsz.

Egyrészt: Ha annyira érdekel a lövöldöző esete, kicsit olvass utána jobban. Ugyanis a szülei nyilatkozták azt, hogy Asperger-szindrómás a gyerek. Illetve csak volt....

Maradjunk annyiban, hogy ezt jobban ismerem, mint szeretném.

Az, hogy te sokkal jobban látod, milyenek a nők, máris egy hatalmas tévedés.

És újra csak ott kötünk ki, hogy azt se fogod fel, amit ezerszer leírnak, csak mert az nem egyezik a te véleményeddel.

Az, hogy egy egyéjszakásra keresel ribiket, már megbocsáss, de szánalmas, különösen akkor, ha még ezerszer le is írod, igen ám, de neked fizetős nő nem jó!!!!

Ez ilyen nyuszika esete, ha van rajta sapka azért, ha nincs, azért.

Idézlek:

"Olyan lányokra vágyunk, akik olyan BEÁLLÍTOTTSÁGÚAK, hogy élvezik az életet, az egy éjszakás kalandokat, nem érdekli őket, hogy ribinek gondolja őket a társadalom és képesek megélni a szexualitást orgazmussal, vággyal és szenvedéllyel úgy is, hogy előtte nem járnak hetekig, hónapokig. "

Na ez pont egy prosti egyértelmű leírása.

Akkor miért is vagy szűz??? Miért nem tettél félre annyit, hogy párszor elmenj prostihoz??? Még zsebpénzből meg locsolópénzből is megoldható!!!

De neeeem....

"Én meg annyira törődöm a nők lelkével, hogy kizárólag olyan típust keresek, aki nem szeret belém mert úgyis csak szüzesség elvesztésére kell."

Mondd, kisszívem, tudod te, mi az az empátia??? Láttál már nőt közelről???

Ez amit leírtál, megint csak nem egy átlagos nő, hanem egy ri.bi, aki farokról farokra ugrál.

"Utána, amikor már TAPASZTALT leszek és többféle nőtípust kipróbáltam jöhet a megállapodás. De akkor azt a nőt akit ÉLETEM PÁRJÁUL választok olyan orgazmusban és gyönyörben fogom részesíteni, hogy sosem akar majd elhagyni. Mert nem bénázom, az első benyomás is tökéletes lesz. Mert már betéve ismerni fogom a puncit, nem csak elméletben."

Na itt tévedsz óriásit!!!!

Akkor most mi is van???

1. Ribiszakértő akarsz lenni, aki jól tudja, hogy szed fel egyéjszakás libuskákat, meghúzza, eldobja, és csá.

2. Álmaid nőjét keresed, akinek minden kívánságát teljesíted, és leélsz vele egy életet.

Mert a kettő még csak nem is hasonlít.

Kezdve azzal, hogy egy olyan pasi, aki ilyen kis pi.nabubus típus, dobálja a csajokat jobbra-balra, és két napot nem húz ki egy nővel: nem kell egy NORMÁLIS lánynak. Ez a ku.rva, csak pasiban. Az meg ugye kinek kell... Még a végén elkap tőle valamit, és legfeljebb összetöri.

A másik, hogy a tartós kapcsolat alapja NEM a szex. De nem ám. Ezt úgy cirka 15 év házassággal a hátam mögött mondom.

A tartós kapcsolat alapja a LÉLEK. Aki nem tud (és nem is akar) hosszú, tartós kapcsolatot kialakítani, pont ott nem szerez tapasztalatot, ahol az kell.

A szex egy dolog. Fontos, és tanulható, elengedhetetlen része a kapcsolatnak, de NEM MAGA A KAPCSOLAT.

Az ott kezdődik, hogy van TAPASZTALATOD abban, hogy udvarolj, hogy tartsd magad mellett a nőt, hogy tegyél azért, hogy együtt legyetek holnap meg holnap után is.

Egy ilyen fiúért az ember sokat elnéz. Pl. nem érdekes, ha az ágyban eleinte nem muzsikál úgy, mint szeretnénk, majd rávezetjük. Erről is szól a kapcsolat: összehangolódni, összecsiszolódni.

Ez soha, de soha a mocskos életben nem tanulod meg egyéjszakás kalandok során.

Tudod, mi van?!

Az, hogy te ezzel csak takarózol.

A helyzet az, hogy te olyan pasi akarsz lenni, aki csak csettint, és hullanak az ölébe a nők, rohannak vele a sloziba, hogy le...ják, aztán mennek tovább. Mert a te fejedben ez "A FÉRFI". Akinek ingyen, erőfeszítés nélkül minden nő összejön, és válogathat, minden este másik nő, két nő, stb.

Ezzel meg az a gond, hogy ilyen NINCS. Csak a te fejedben, a pornófilmekben, meg a mesékben, amit a kamasz kölykök egymásnak beadnak.

Ha ennyi a gondod, akkor hazudd azt te is, hogy egyik este ezzel voltál, a másik este amazzal. Lehet, hogy csak annyi történt, hogy beszélgettél vele, elhajtott, stb. de hát ugye láttak vele... akkor már miért ne mesélhetnéd, hogy meg is volt?! (És mennyi ilyen van!!!)

A kudarcaid oka pedig az, amit már szintén ezerszer írtam.

Olyan nőkre vágysz, akik téged soha nem fognak férfiszámba venni. A ribikre, akik az "alfahímekre" hajtanak. Na az ilyen meg reflexből csajozik, tudja, hogy nézzen, hogy mozogjon, hogy beszéljen, és mit mondjon. Vonzó a személyisége, egyéniség, határozott, sármos, stb. Férfias erőt sugároz. Ez meg vagy van, vagy nincs.

Kiváltható a gazdasággal, a menőség puszta látszatával, a pénzszórással.

Az ilyen csaj meg ilyen pasit akar. Ennyi. Pont.

Miért választana téged?

Hát tényleg legfeljebb csak szánalomból, de az a csaj, aki ehhez elég érzékeny, ahhoz is túl érzékeny, hogy rib.i legyen, és pénzéhes ragadozóként kajtasson minden éjjel.

Viszont továbbra is ott tartunk, hogy ez a csajoknak kb. a 10%-a, és ez már erős túlzás.

A többiek viszont nem felelnek meg az elképzelésednek, nem is veszed őket nőszámba. Ennyi.

Na mindegy, nem tépem a számat, nem érdekes.

A szociopata jelentését kicsit félreérted. Nem egy sármőr, aki érzelemmentesen átgázol mindenen és mindenkin, amíg eléri, amit akar. Ez EGY, azaz EGY jellemzője LEHET, de nem ebben merül ki.

Több jellemzőből ha több stimmel, már kaphatsz egy plecsnit a pszichológustól, hogy disszociális, antiszociális, pszichopata, vagy szociopata vagy. Netán egyéb személyiségzavarban szenvedsz.

(Gondolom, pszichológusnál nem jártál, és nem is szándékodban, pedig egy jóféle személyiségtréning rád férne).

Az érzelem jelentésével sem vagy tisztában.

Mindenki érez haragot és gyűlöletet is, ez pedig természetes. De nem mindenki rohan és lövöldözik. Nem mindenkiből váltja ki azt, hogy akkor lesz elégedett, ha harag(gyűlölet) tárgya elpusztul. Másnak épp elég, ha le tudja győzni, ha meg tudja mutatni, hogy nézd csak, én milyen sikeres lettem, te meg egy senki vagy.

Vagy bealázza más területen. Vagy odapörköl akkor, amikor nem számít rá. Stb, stb.

Nem TERMÉSZETES, ha ölni, pusztítani, vagy erőszakolni vágyik. De nem ám!!!

Az érdeklődésed a szex iránt sem természetes, nem egészséges, és erősen túlmutat azon, ahogy egy férfi viszonyul egy nőhöz.

Ez a másik oka annak, hogy nem lesz nőd.

Egy nő azért megválogatja, kinek adja oda magát. Egyszerűen azért, mert minket lehet megerőszakolni (megölni, megalázni, megverni), mivel a férfi erősebb. Ilyen a természet. Nekünk meg azért adott észt és ösztönöket, hogy ne álljunk le olyannal, aki nem minket akar, hanem csak egy lukat, bármi áron.

És ez az, amit még az éjszakai rifkék, a bárok tündérkéi, meg a többi könnyű nőcske se fog eltűrni, és ami miatt kipotyogsz a rostán: ő is tudja, hogy többet ér, mint egy adag sperma. Hogy érte küzdeni kell, csak a legjobb kaphatja meg, aki meg is akarja szerezni, és meg is akarja tartani. Még ő is tartja magát annyira, hogy Ő! dönthet úgy, hogy nem keres téged többet. De hogy egy pasi dobja ki őt egy alkalom után, olyan nincs... Aki lenézi, alsóbbrendűnek tekinti, csak egy (bocsika) fa.sz.tarisznyát lát benne, annak nem fogja széttenni a lábát. Egy olyan pasinak, aki oda meg vissza van a boldogságtól, hogy megkaphatja, annak igen.

Ezt se fogod érteni, mivel ugye erős kihívásokkal küzdesz a társadalmi beilleszkedés és az empátia területén, de azért igyekszem.

Minden sorodból és megnyilvánulásodból süt, hogy neked csak arra kell a nő, hogy kiéld rajta magad, aztán mehet. Sőt már le is írod (ez is eredmény).

Ezt pedig egy nő sem akarja!!!

Aki ebbe belemegy, és van erre egy hallgatólagos megegyezés: az a prosti.

Amire te mondasz nemet.

Ezért vagy szűz tul. képpen. Mert a kínálat és a kereslet soha nem fog találkozni.

Egyébként mi a baj azzal, ha beleszeretsz abba a lányba, akivel elsőre lefekszel, és öt-hat évig boldogítjátok egymást? Sok (normális, neurotipikus, egészséges) fiatal férfi számára ez az etalon.

2014. jún. 3. 08:46
 18/23 anonim ***** válasza:

17:

Amúgy most olvastam végig rendesen a kérdező és közted zajló részt és nagyon durva hülyeségeket nyilatkoztat ki a kérdező, tényleg :D

Ahhoz képest hogy (szerintem) nő vagy, egész jól leírod a "férfi dolgokat".

2014. jún. 3. 12:16
 19/23 KJUsul ***** válasza:

16: Amit a felvetésemre írtál válaszul valóban igaz. Természetesen nekem is eszembe jutott, azonban az a jelenség (vagyis a jelentős média figyelem) olyan messzire nyúló okokra vezethető, és annyira összetett, hogy oldalakon keresztül értékelhetnénk. Ráadásul ezen okok csak érintőlegesen vagy anniyra se tartoznak a szüzesség létének vagy nem létének témaköréhez, ahogy arra te is céloztál, ahogy ahhoz sem, miért nevezik a szüzeket szopciopatának. Habár van összefüggés.

Legyen elég annyi, hogy ezek nem véletlenek. Nem is spontának. Még a lövöldözések sem! Sőt, magam legalább 2 olyan iskolai lövöldözésről tudok, ahol az elkövetők nem is elkövetők. De mint mondtam ez már másik dimenzója az egész kérdésnek.

2014. jún. 3. 13:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Az összeesküvés elméleteknek én is teret szoktam adni, de csak mértékkel. Ebben is azt gondolom hogy létezik egy abszolút középút, valahogy a két szélsőséges (vélt) igazság között. Nem gondolom hogy a legtöbb történés mögött összeesküvés áll, de nem vitatom hogy léteznek olyan történések, amik mögött összeesküvés áll.

Például a newtoni lövöldözés körülményei, ahol egy felnőtt férfi állítólag 20 kisiskolást lőtt agyon másfél éve, feletébb gyanúsak. De ugyanakkor nem gondolom, hogy ne lennének olyan mészárlások, amiket egyszerűen felhergelt, mérges fiatalok követnének el, mert csak.

2014. jún. 3. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!