Miért van ennyi huszonéves szűz srác GYK-en?
18.vagyok
Én általában akkor szoktam,ha elmegyek ismerősökkel valahova iszogatni,vagy bulizni.Szórakozóhelyen még normális nővel nem nagyon találkoztam(biztos van).De nekem nem az a baj,ha odamegyek,hogy lekoptatnak,mert magas vagyok,meg izmos is,szóval a külsővel semmi gond,hanem inkább az a baj,hogy nagyon kevés nőn látom azt,hogy hozzám illene.Rengetegnek vagy tartása nincs,vagy sütnivalója.Amúgy én szimplán oda megyek,csak előtte kitalálok valamit.
Azért mert a csajok csak csettintenek és már is van 10 pasi aki szexelne velük, de a pasiknál ez nem így működik.
Így belegondolva sajnálom is azt aki nem csajnak szültet.
Ha tudnátok h milyen hatalom van odalent, mi meg megpusztulunk érte h megkapjuk.
De én szerencsére már nem vok szűz, bár nem is egy nőcsábász ami azt illeti. De látom van nálam szerencsétlenebb bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!