Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, ti milyen szándékkal...

Lányok, ti milyen szándékkal csináljátok ezt:Ha egy csaj a neki tetsző srác közelében van és a hajába beletúr, csavargatja a tincseit, akkor szexet akar vagy nem feltétlen?

Figyelt kérdés

2014. máj. 30. 16:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

"és te milyen pasi vagy ?"

Olyan aki egy mondatod alapján kialakított egy képet rólad, pedig nem is ismer. De az biztos, hogy egy nőnek sem áll jól, ha így beszél. Mert ha itt így beszélsz, akkor a valóságban is hasonló lehet a stílusod.

2014. máj. 30. 17:59
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Ú és akkor mivan ? Mert te finom úriember vagy ugye ? Ha csak nem az a véleményed, hogy egy pasi se beszéljen így, addig csönd legyen, mert undorító vagy.
2014. máj. 30. 18:13
 13/21 anonim ***** válasza:
"undorító vagy" Ne beszélj így! Lehet, hogy te leszel a szerelmem :)
2014. máj. 30. 18:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Én tízpercenként csesztetem meg dobálom meg fogdosom a hajam, mert ez egy rossz szokásom.
2014. máj. 30. 19:01
 15/21 A kérdező kommentje:
jó,de ha közben többször ránéztek a pasira, akkor lehet az miatt ,mert idegesek vagytok vagy fel akarjátok jobban kelteni az érdeklődését,de végső soron hatással volt rátok a srác,nem?
2014. máj. 30. 19:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez jelzése annak, hogy ráhajthatsz, de nem konkrétan szexért. Azt jelzi, hogy érdekli a pasi, és nem bántaná, ha odamenne és nekiállna udvarolni. Továbbra sem szexről beszélünk, mint a kérdésedben feltételezted. Tetszel neki, megismerne közelebbről, DE EZ NEM AZT JELENTI, hogy azonnal ott és akkor szexet akar. Bár ez is korosztályfüggő, de a kérdésedből kiindulva szerintem ti az a korosztály vagytok, ahol a szex még nem, vagy csak nagyon sokára játszik.
2014. máj. 30. 20:41
 17/21 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok,szal a szex miatt is lehetne akár.

Viszont biztos másképp viselkedik az a csak,aki csak a szexért flörtöl,nem?

2014. máj. 30. 21:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Saját testrészeink tapogatása a saját biztonság-és éntudatunk "ellenőrzésére" szolgál. Aki ideges, épp ezért tördeli a kezeit, aki zárkózott és fél a nyilvános szerepléstől, ezért ül keresztbe tett kezekkel és lábakkal. Aki a haját csavargatja, szintén valamilyen érzés miatt teszi, ami kizökkenti a lelki egyensúlyából és ami miatt nincs meg a teljes komfortérzete. Akarhat szexet is, de én például vizsgáim előtt-közben állandóan a hajam markolászom, csavargatom, vagy a ruhám birizgálom, mégsem tervezem a jobb jegyet a "másik" úton elérni, csak valamihez muszáj nyúlnom.:D Ahogy a legtöbb embernek. Ez belénk van kódolva, akkor alakul ki, mikor még az anyaméhben vagyunk. :)
2014. máj. 30. 21:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Most komolyan Kérdező!!

Te tényleg ilyen hülye vagy?

mi nők nem vagyunk olyanok mint ti pasik,nem szexelni akarunk,ha nem komoly kapcsolatot kialakitani érted??

2014. jún. 1. 20:34
 20/21 anonim ***** válasza:
48%
komoly kapcsolat kialakítása előtt legalább egy picikét tanulj meg helyesen írni
2014. jún. 12. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!