Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első szex milyen volt nektek,...

Első szex milyen volt nektek, hol volt?

Figyelt kérdés
Csak.kivancsi vagyok mert nekem most lesz hetvegen:)
2014. máj. 27. 23:15
 1/5 CrazyRuler válasza:

én itthon voltam a barátommal, és feldobta az ötletet. ez egyrészt jó volt, mivel nem volt tervezett a dolog, másrészt rossz, mivel a párom kicsit ittas volt, és ezért volt kanos mint az állat. ha újrakezdhetném, akkor várnék még, mert még csak 1 hónapja voltunk együtt, amikor megtörtént. nem is ez a lényeg: nagyon-nagyon féltem, nem is igazán akartam, kicsit bántam is. ha ezek közül valamelyiket érzed, akkor lehet, hogy jobb lenne még kicsit halogatni. magáról az élményről annyit, hogy nekem eléggé fájt, de nem véreztem, és nem volt orgazmusom(mondjuk az csak kb. 5-6 hónap után lett, de én speciális eset vagyok, ha lány vagy, 2-3 alkalom után élvezni fogod, ha fiú vagy, akkor meg figyelj, hogy ne csak 2 percig bírd :P).

különben azóta is együtt vagyunk, és tökéletes a szexuális életünk :D sok sikert neked! ;)

2014. máj. 27. 23:57
 2/5 Nem nyivlanos válasza:
Um hat nekem 9 adikos koromban volt ( Fiu vagyok ) az elso alkalom .. az osztalytarsamal aki a baratnom volt ... um spontan jott .. filmezgetunk aztan meg csak ugy meg tortent .. nem volt rossz xD csak kicsit benaztam mivel nekem 1 volt neki nem :)
2014. máj. 28. 02:22
 3/5 anonim válasza:

Én 16 voltam, és otthon voltunk a barátommal. Már régóta együtt jártunk, több hónapja, és türelmesen várt :-) Egész este ugyanaz a zene szólt, ha megerőltetném a memóriám még az is lehet hogy eszrmbe jutna :-D

Na mindegy. Szóval nekem nem fájt egyáltalán, mert oda figyelt rám és a reakcióimra. Én véreztem bár nem nagyon, és még orgazmusom is volt ;-)

Minden attól függ szerintem hogy akivel elsőre leszel, mennyire tisztel, és szeret. Egyáltalán nem bántam meg, hogy vele tettem meg, a mai napig nagyon "szép" emlék :-)

2014. máj. 28. 07:34
 4/5 anonim válasza:
15éves voltam,mar 4 hónapja együtt voltam a barátommal illetve még most is. Egyaltalan nem banom:) Nagyon jo volt.
2014. máj. 28. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 17 éves voltam és a barátoméknál történt. Nem volt teljesen tervezett, mert előtte már többször aludtunk együtt úgy, hogy szex nem volt, de aznap este így alakult a dolog. :) Neki előttem volt egy már lány, de nekem ő volt az első. Nagyon szerettem és nagyon akartam már. Ő nagyon gyengéd volt, nagyon picit véreztem csak és utána már jó is lett. Elsőnél még nem volt orgazmusom, de pár hét után már minden alkalommal. A mai napig szép emlék és nem bántam meg semmit, örülök, hogy vele történt meg. 25/l
2014. máj. 28. 19:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!