Első szex milyen volt nektek, hol volt?
én itthon voltam a barátommal, és feldobta az ötletet. ez egyrészt jó volt, mivel nem volt tervezett a dolog, másrészt rossz, mivel a párom kicsit ittas volt, és ezért volt kanos mint az állat. ha újrakezdhetném, akkor várnék még, mert még csak 1 hónapja voltunk együtt, amikor megtörtént. nem is ez a lényeg: nagyon-nagyon féltem, nem is igazán akartam, kicsit bántam is. ha ezek közül valamelyiket érzed, akkor lehet, hogy jobb lenne még kicsit halogatni. magáról az élményről annyit, hogy nekem eléggé fájt, de nem véreztem, és nem volt orgazmusom(mondjuk az csak kb. 5-6 hónap után lett, de én speciális eset vagyok, ha lány vagy, 2-3 alkalom után élvezni fogod, ha fiú vagy, akkor meg figyelj, hogy ne csak 2 percig bírd :P).
különben azóta is együtt vagyunk, és tökéletes a szexuális életünk :D sok sikert neked! ;)
Én 16 voltam, és otthon voltunk a barátommal. Már régóta együtt jártunk, több hónapja, és türelmesen várt :-) Egész este ugyanaz a zene szólt, ha megerőltetném a memóriám még az is lehet hogy eszrmbe jutna :-D
Na mindegy. Szóval nekem nem fájt egyáltalán, mert oda figyelt rám és a reakcióimra. Én véreztem bár nem nagyon, és még orgazmusom is volt ;-)
Minden attól függ szerintem hogy akivel elsőre leszel, mennyire tisztel, és szeret. Egyáltalán nem bántam meg, hogy vele tettem meg, a mai napig nagyon "szép" emlék :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!