Még a lenti videó után is úgy gondoljátok, hogy a gazdagság automatikusan nőhöz juttat?
Tényleg egy szánalmas, nyafogó csávó, hasonló, mint az itteni szüzek. Állandóan ismétli önmagát, ami az őrület jele szokott lenni.
Pedig kinézetre sem vészes az a fickó. Mondjuk én a helyében nagyívből tojtam volna le ezt a barátnős dolgot, inkább luxus prostiztam volna.
Amúgy állítólag külföldön normálisabb lányok vannak, csak itthon ilyen pénzéhessek:))
Két diáklányt és egy férfit agyonlőtt
erre nőgyűlölet ellenes mozgalom indul :D LOL
Attól hogy őt nemjuttatta nőhöz a pénze még nem jelenti hogy mást sem. Amúgy meg a legtöbb 20 fölötti szűznek nem a vagyonhiány jelent problémát hanem a közösségb való beilleszkedés.
Én nem olyan nőket védő szervezetet alapítanék hanem egy olyant amely még a közösségbe nehezen beilleszkedőknek is felkínálja a másik nem megismerését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!