Srácok, ti mit gondolnátok?
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt. Ő 25, én 20. Amikor múltkor nála voltam, rákérdezett, hogy miért hárítom el, amikor "úgy" szeretne hozzám nyúlni. Ekkor elmeséltem neki, hogy szűz vagyok, és másban sincs sok tapasztalatom. Erre azt válaszolta, hogy szerinte j, hogy még nem volt meg az első alkalom, de hogy a ppettinggel és hasonlókkal sokmindenről lemaradtam.
Most nem tudom, hogy ezek után el fogja-e húzni a csíkot, mert 25 évesen nincs kedve a huzavonához.
(Azóta keresett már, de röviden beszéltünk csak.) Más pasik mit mondanának?
Szerintem meg nem a koron/felnőttségen múlik, hogy most 3, vagy 1 hónapot kell e várni vele, hanem az érzelmi állapoton. Majd ha úgy érzi, hogy bízik a hapsiban és akarja, megteszi. Miért kell ilyen fszságokkal jönni?? Mintha határidős dolog lenne... -.-
Amúgy ha elhúz a pasi, ne sajnáld, olyan is volt. Az én párom sem akadt ki, hogy 19 évesen,szűzlányként nem vetem szét a lábaimat 2 hét után. Ha tényleg szeret, megvár. De ne várasd azért 2 évig. :D
Valójában várni várnék rád, de csak olyan értelemben, hogy a pettingig eljussunk, de arra is lehet várni néhány hetet, esetleg 1-2 hónapot. Persze ez nagyban függ attól, hogy milyen szinten vagytok összehangolódva, mennyire jó a kommunikáció, milyen sűrűn találkoztok... :)
A pettingnek viszont tanácsos lenne megelőznie a szexet, méghozzá nem egy alkalommal. ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!