Megbeszéljük a szülőkkel az első együttlétet?
hát én speciál egy hónappal később közöltem, hogy már nem vagyok szűz.:D anya megértette, apa nagyon ki volt akadva... mindez 4 éve volt.:D ma is így döntenék. ez a te dolgod.
21/L
Hmmmm a megbeszélni, és a tanácsot kérni két külön dolog :)
Amikor az első szűz leányzóval akadtam össze én bizony megkérdeztem apámat, és anyámat is, hogy mit hogyan kéne. Nagyon jókat mondtak.
De nem engedélyt kértem tőlük. :) Nem szégyen okosabbtól, tapasztaltabbtól tippet/tanácsot kérni! De azt mérlegeld, hogy megteheted e, vagytok e olyan viszonyban, másrészt arra ügyelj, hogy nem engedélyt kérsz, sem pedig beszámolóval sem tartozol. Tanács kell, mert erre készülsz, hogyan lehet a legjobban. Ez eddig bőven jó, sőt dicséretes. Főleg a szülők részéről ha ebben partnerek, és fordulhattál hozzájuk.
Én rohadtul nem szóltam. Bár nem is tudtam volna. Nem időponthoz kötötten történt.
Soha nem is mondtam így anyáméknak, hogy "már megtörtént". Tudták ők azt maguktól is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!