Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megbeszéljük a szülőkkel az...

Megbeszéljük a szülőkkel az első együttlétet?

Figyelt kérdés
Késznek érezzük rá magunkat mindketten 16 évesek vagyunk.Ti megbeszélnétek/megbeszéltétek-e a szüleitekkel és ők támogatták vagy ellenezték?

2014. máj. 19. 17:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem. ÉN döntöm el.
2014. máj. 19. 17:44
 2/18 anonim ***** válasza:
Persze beszéljétek meg az egész rokonsággal!!!
2014. máj. 19. 17:45
 3/18 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ mennyire konzervatívak a szüleitek de ha már szexuális életet élsz akkor minimum anyukádat fel kéne, hogy világosítsd..
 4/18 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat ha lehet.
 5/18 anonim ***** válasza:
Ebben Mi nem volt értelmes? Mi nem volt az, kérdező?
2014. máj. 19. 17:48
 6/18 anonim ***** válasza:

hát én speciál egy hónappal később közöltem, hogy már nem vagyok szűz.:D anya megértette, apa nagyon ki volt akadva... mindez 4 éve volt.:D ma is így döntenék. ez a te dolgod.

21/L

2014. máj. 19. 17:50
 7/18 anonim ***** válasza:
62%

Hmmmm a megbeszélni, és a tanácsot kérni két külön dolog :)

Amikor az első szűz leányzóval akadtam össze én bizony megkérdeztem apámat, és anyámat is, hogy mit hogyan kéne. Nagyon jókat mondtak.

De nem engedélyt kértem tőlük. :) Nem szégyen okosabbtól, tapasztaltabbtól tippet/tanácsot kérni! De azt mérlegeld, hogy megteheted e, vagytok e olyan viszonyban, másrészt arra ügyelj, hogy nem engedélyt kérsz, sem pedig beszámolóval sem tartozol. Tanács kell, mert erre készülsz, hogyan lehet a legjobban. Ez eddig bőven jó, sőt dicséretes. Főleg a szülők részéről ha ebben partnerek, és fordulhattál hozzájuk.

2014. máj. 19. 17:52
 8/18 anonim ***** válasza:
háát én se előtte, se utána nem beszéltem meg a szüleimmel,semmit sem tudnak a szexuális életemről, csak azt,hogy néha randizok/bulizok/kiszívott nyakkal megyek haza (sejtik, hogy nem vagyok szűz). hiába jófejek, lazák, fiatalosak,egyszerűen túlságosan magánügynek érzem a témát,szinte sosem beszéltünk ilyesmiről...18L
2014. máj. 19. 18:00
 9/18 Noydra ***** válasza:

Én rohadtul nem szóltam. Bár nem is tudtam volna. Nem időponthoz kötötten történt.

Soha nem is mondtam így anyáméknak, hogy "már megtörtént". Tudták ők azt maguktól is :)

2014. máj. 19. 18:02
 10/18 A kérdező kommentje:
A lány az apjával él vele jóba vagyunk csak nem tudom mit szólna ehhez :/ Azért mégis az egyetlen lányáról van szó
2014. máj. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!