Hol masztizzak mikor és hogyan? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Már régóta masztizok de valami ujjat is kiszeretnék próbálni!Még a szüleimmel lakok együtt és suli után délután nincsenek otthon de hol masztizzak mikor és hogy lehet nagyon erotikus????????segítsetek!!!18éves vagyok2009. dec. 28. 17:52
11/18 anonim válasza:
én 1 x meg csináltam a vonaton haza felé :D délellöt !!
de nem a wc be hanem a kocsiba :p nem volt senki bent csak én.. de igy is izgi volt és még volt 1-2 ilyenem.../ f 23
13/18 anonim válasza:
"Már régóta masztizok de valami ujjat is kiszeretnék próbálni!"
Először meg kéne tanulni helyesen írni. Újat és nem ujjat. Ujj a kezeden van.
14/18 anonim válasza:
01:25 nagyon állat, te aztán nem semmi figura vagy, még ha a történet nem is igaz, akkor is jól hangzik. :)
15/18 ShadowDog válasza:
Lépj egy szinttel feljebb és keress egy párt magadnak...
16/18 anonim válasza:
utolsónak teljes mértékig igazat adok:)
18/18 anonim válasza:
Hát nem semmi! Manapság, az a trendi hogy mindenki a gép előtt ül, a fiatalok közül, de hogy ennyire ne legyen valaki kreatív? Hogy legyen erotikus? Fedezd fel magad csajje! Mindenkinek máshogy jó, mindenkit más dolgok izgatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!