Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normalis, hogy ilyen a szuzhar...

Normalis, hogy ilyen a szuzhartyam?

Figyelt kérdés
Kiskoromban volt egy balesetem amiben a nemi szervem serult meg, elcsusztam, de igazabol nem kellett varrni meg semmi magatol rendbe jott. Hosszu evekig eszembe se jutott de mikor vizsgalgattam ugy vettem eszre, hogy nekem ott nem ilyen hartya van, hanem rendes hus nehany kisebb lyukkal vagy hogy mondjam. Igazabol menstrualok regota es parszor volt hogy megujjaztak de meg szuz vagyok. Amikor pl a mar megtelt tampont huzom ki iszonyuan faj, feszit. Nem tudom, hogy ilyen egy normalis szuzhartya vagy a baleset miatt ilyen e, de fontos lenne tudnom, mert szeretnem elvesziteni a szuzessegemet. Kerlek segitsetek!
2014. máj. 14. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, normális. És igen, ilyen egy "rendes" szűzhártyánál is.
2014. máj. 14. 16:32
 2/6 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz!
2014. máj. 14. 16:32
 3/6 anonim válasza:
Csak a neve "hártya", de igazából olyan, amilyennek leírtad.
2014. máj. 14. 16:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mindenkinek! De akkor ez iszonyuan faj ha atszakad nem?
2014. máj. 14. 16:39
 5/6 anonim válasza:
Nem!
2014. máj. 14. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem fáj, ha átszakad. Illetve, normális körülmények között. Ha kellően síkos és kívánós vagy, minden rendben lesz - ugyanúgy mint egy "rendes" lánynál.
2014. máj. 14. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!