Mit gondoltok,15 évesen nagyon korai?
Figyelt kérdés
Párommal 15 hónapja együtt vagyunk és akarjuk a másikat,viszont 3n szégyenlem a testem.Nem merem,pedig nagyon szeretném vele az együttlétet. Szerintetek korai?Mit kellene tennem hogy lekuzdjem ezt a félelmem?2014. máj. 10. 19:08
1/6 anonim válasza:
Igen, korai. Még gyerek vagy, hova rohansz. Ez valami új divat lett, hogy 14-15 éves kislányok, kisfiúk szexelnek? Az eszem megáll....
2/6 anonim válasza:
Ne félj! Ha tényleg szeret nem számít, hogy hogyan nézel ki! De ha küldesz egy képet akkor megmondtam, hogy van e mit szégyelned. 16/L
3/6 anonim válasza:
Mondjuk nem egyből szexel kezdeni, hanem megismerni a másik testét?
Manapság ennyire abszurd, hogy előbb vannak a pettingek, orálozások, tapik 1-2 hónapig, aztán a szex?
4/6 anonim válasza:
meddig jutottatok el eddig? petting volt? szerintem azzal kezdjétek el, ha még nem. mindig csak egy picit mutass neki először, úgy talán nem érzed majd magad annyira "sebezhetőnek" mert mégis takar máshol még ruha. Aztán ha már minden ruha lekerült egy-egy alkalommal, és több magabiztosságod lesz, szerintem miért ne? elég régóta vagytok együtt. Lassan haladjatok, a barátod meg figyeljen oda rád:)
5/6 anonim válasza:
Oké, akkor kezdjük ott, hogy szerintem korai. Nagyon. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a ti dolgotok, ne én mondjam meg, hogy mi a helyes meg mi nem :) Másik dologban viszont megpróbálok tanácsot adni. Nem véletlen, hogy több mint egy éve együtt vagytok! Szeret :) Elfogad :) És gyönyörűnek lát :) Nem kell szégyellned magad előtte! A minimális tisztasági feltételeknek felelj meg, de egyébként azon kívül, hogy megborotválkozol, tiszta ruhában vagy mosott hajjal és ha van lehetőséged akkor frissen fürödve ott vagy neki, nem kell semmit csinálnod :) Érezzétek jól magatokat és fontos, hogy nyugodt környezetben legyetek, ne kelljen félni attól, hogy anyu-apu-tesó benyit. És mindenképp védekezzetek! Viszont azt gondolom, ha a gátlásaidat nem tudod levetni, várjatok vele még egy picit. Hidd el, te sem fogod jól érezni magad, ha feszélyez az, hogy szégyenled a tested.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek!
A felsőtestem már látta pucéran,az alsó részt pedig szokta simogatni,szóval nem teljesen üres a képünk a másik testéről.:)
2014. máj. 11. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!