Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudom rávenni a barátnő...

Találdkitehaérdekel kérdése:

Hogyan tudom rávenni a barátnőm az orálra?

Figyelt kérdés
Lassan négy hónapja együtt vagyunk, egy hónapja szexelünk is, de mégsem akarja a szájába venni. Igaz, hogy szűz volt, meg is értettem/értem, de azért fontos lenne. Én is nyalom őt, és tudja hogy nekem jól esne. Próbálkoztam azzal, hogy csak adjon rá puszit meg hasonlók, de eddig semmi nem vált be. Mit gondoltok, hogyan tudnék rá hatni?

2014. máj. 6. 17:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nem a 9. vagyok, de nekem kellet vagy fél év, mire rávettem magam, hogy szájjal kényeztessem a barátod. Mondjuk ő megértette, nem is erőltette, mondogatta, hogy csináljam, szóval magamtól mentem bele, őt nem zavarta, hogy én nem viszonzom az orált.

Szerintem ne erőltesd. Ha majd úgy érzi, csinálni fogja.

2014. máj. 6. 17:38
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

1,Innentől kezdve ne nyald ki.

2,Mond neki ha nem szop le,semmi baj,nyugodjon meg lesz olyan aki megteszi.

(:

Ha sokat problémázna,kiakadna, kelts lelkiismeretfurdalást vmi ilyen szöveggel "h bezezg én mindig kinyallak, milyen korrekt ez a kapcsolat h csak rám vonatkoznak bizonoys dolgok,te meg még viszonozni sem vagy képes:(( persze xyz-t tuti leszopnád bő nyállal,csak engem nem szeretsz"-stb. duma egykét nap durci és tudja mi a dolga.

:DD

2014. máj. 6. 17:38
 13/30 anonim ***** válasza:

Nézd, 3 hónap kellett ahhoz is hogy megfektesd. Adj erre is időt neki!

3 szűz lany volt az életemben es komolyan mondom, de ebből is csak az egyiket tudtam erre rávenni ennyi idő alatt mint amit te akarsz az első szex utan.

Minden süketelést ellenére, az orális szex sokkal intimebb mint a penetráció. Sokkal több elfogadás kell a legtöbb nőnek ahhoz, hogy ezt megcsinálja.

2014. máj. 6. 17:42
 14/30 A kérdező kommentje:

11#- Köszönöm, fél év azért belefér, emiatt semmiképp nem hagynám ott, de ezt egy előtted szóló említette

12#- Köszi, de nekem ezt a neveltetésem nem engedi, és egy olyan lánnyal főképp nem leszek tapló, aki nekem adta a szüzességét, főleg hogy szeretem

13#- Igazad van, bár én egy szűz lánynál a 3 hónapot nem tartom soknak, főleg hogy vannak lányok akik oráloznak a szüzességük elvesztése előtt is, ezért nem értem a dolgot, de neked van igazad, várok, nem erőltetem túlságosan

2014. máj. 6. 17:46
 15/30 anonim ***** válasza:

#12 - de p.cs vagy!

Kérdező: mi több, mint egy éve vagyunk együtt, de nem tudom rávenni magam. Nem az undor, egyszerűen félek, hogy elszúrom. Nagyon kínos, meg tök gáz (a barátom nem erőlteti), de nem megy. Pedig beszélünk is róla, ilyesmik, azt mondja, az én döntésem, és akarom is, de mikor odakerülünk, totál leblokkolok...

"de azért fontos lenne" - miért lenne fontos? Nem kell rávenned, ha akarja, majd megteszi, de lehet, hogy sohasem - ha ez nem felel meg neked, keress mást.

2014. máj. 6. 17:48
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

lehetek én a p.ö.cs.,de attól még igazam van.egy kapcsolat pont az ilyenekről szól,hogy ki tudja a véleményét elfogdtatni(nem feltétlenül de néha elkerülhetetlenül ráerőltetni) a másikkal.

és eddig úgy áll hogy az van amit ő akar.Ha neked ez jó akkor okés,de ennek a hátrányai-hiszen mát tapasztalod is- elég hamar kiütköznek.

Vagypedig nyúlhatsz egypicit radikálisabb(mint az általam említett) módszerekhez és nekillhatod kapcsolaton belül "nevelni" a kicsi lányt.

Pedagógiai szándékból szopasd le:DDD

2014. máj. 6. 17:55
 17/30 A kérdező kommentje:

15#- ő is mondta hogy fél hogy elrontja de sokat nem tud rontani. mellesleg ha elrontja, első alkalom, tudok neki segíteni, meg nem is 20 percig kéne csinálnia, de ezt neki kell mondanom tudom, csak mondom miket próbáltam már.

Miért lenne fontos? Az előjáték része, és nem tudom más hogy van vele, de én úgy tovább bírom szex közben. ha nem történik meg, ezért nem fogom elhagyni, csak egy plusz lenne

2014. máj. 6. 17:56
 18/30 anonim ***** válasza:

Huuu....el nem tudom képzelni a szexet orál nélkül, egyszerűen imádok szopni, meghalnék ha nem szophatnék, sokszor inkább csa orál van ha nincs kellő idő az aktusra.

Szerintem beszélj vele, és próbáld meg elmondani neki hogy ez neked mennyit jelentene, de hosszú távon így nem tudok tartós kapcsolatot elképzelni, mivel ez egy kölcsönöns dolog kell hogy legyen. De lehet hogy majd rákap az ízére és csak idő kell neki még hogy fejben el tudja ezt fogadni :)

2014. máj. 6. 18:00
 19/30 A kérdező kommentje:

17#- értem az álláspontod, nem papucsságból nem erőltetem rá, meg nem beszélek így vele, hanem neveltetésből. a kapcsolatunkat közösen irányítjuk, de mégis enyém az utolsó szó. ez egyszerűen a nők iránti tiszteletből adódó, hogy nem beszélek így vele

19#- imádnám ha úgy lenne ahogy mondod. jobban függsz az oráltól mint én :D remélem rákap és nem lesz ezzel gond

2014. máj. 6. 18:10
 20/30 A kérdező kommentje:
bocs, előző válaszok 16# és 18#nak mentek
2014. máj. 6. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!