Mit csináljak ha nagyon kívánom? Egy lány
Figyelt kérdés
Nagyon szexelnék már, de nincs kivel (nem kérem a 25-30 évesek üzeneteit). Egyszerűen ha meglátok egy fiút aki bejön, arra gondolok, milyen jó lenne vele lefeküdni. Az is jó lenne ha nem lefeküdnék valakivel csak kielégíthetném szájjal..:/ De nekem nincs erre lehetőségem. Ötlet?2014. máj. 1. 18:49
11/15 anonim válasza:
Miért nincs lehetőséged te asszony?
12/15 anonim válasza:
Hát sztem kapizsgálom a bajodat... nekem is hasonló érzéeim támadnak ha jó csajokat látok. Szerintem ez teljesen normális és semmi baj nincsen vele. Legalább megtapasztalod milyen érzés fiúnak lennni, kicsit... talán? Nem tudom de nekem általában a maszturbálás segít levenni a terhet a vállaimről, tudom ajánlani neked is! De ha ismered a srácot, akkor szerintem nyugodtan sexelhetsz vele ha tetszik, a sex jó és egészséges dolog és mindenkinek van rá igénye, nem csak a fiúknak és szerintem attól még hogy néha dugsz egy kiadósat még nem leszel ribizli!
Üdv. Egy az útját kereső fiatal
13/15 anonim válasza:
Rajzolj egy képzeletbeli pasit,és elégitsd ki
14/15 anonim válasza:
Mi baj vagy a 25+ felettiekkel. Téged nehéz megérteni. Van vibri élvezd ennek az előnyeit.
15/15 anonim válasza:
Na és a 19-esek?
Szerintem több lehetőséged van, mint gondolnád, ha kicsit optimistábban állnál hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!