Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mennyi az esélye...

Jaczek kérdése:

Szerintetek mennyi az esélye annak hogy középsuliban az1. ,2. évben elveszitsem a szüzességem?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 21:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az a gond , hogy az osztályban és az ismeretségi köreimben a csajok eléggé visszataszitóak, mármint viselkedésileg de azért van köztük egy két 10-ből 10-es. Pl.: állok a folyosón beszélgetek a többiekkel egyszer csak az egyik IQharcos odajön hozzám és elkezd folytogatni ok nélkül.

Most őszintén mit tehetek ilyen esetben ? Megütni nem lehet mert csaj,ha viszont valahogy sikerül porig aláznom azzal a csep agyával nem bírja felfogni hogy most éppen allázzák.

Kb. ilyenek vannak az ismeretségi köreimben sajnos.

2014. ápr. 24. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Nemtom, én gimnáziumba járok, 10. osztály, 36 osztálytársamból kb. 2-3 lány él szexuális életet, meg 2 fiú. Tehát ha így nézed számok alapján, akkor kb. valahol 10 és 15% körül lehet az esélyed. Bár ez függ attól, hogy milyen lányoknál próbálkozol. Én úgy vettem észre, hogy a legkönnyebb szórakozóhelyeken, ott 1-2 perc alatt találsz magadnak csajszit, és kb. minden 3.-4. engedi is, hogy még az este folyamán lefeküdjetek. Ha meg jól nézel ki, akkor kb. minden alkalommal lefektethetsz ott valakit kb. Ha én erre hajtanék, biztos ott próbálkoznék.
2014. ápr. 25. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is szórakozó helyrn nézd meg
2014. ápr. 25. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Öleld meg...
2014. máj. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!