Lassan 20 éves leszek és még szűz vagyok. Ez nagyon nagy baj ilyen korban?
Egyáltalán nem baj, sőt. 24/F
De miért lenne gáz? Akkor menő valaki ha szexel mint a kanos nyúl? Nem értem a mai generációt. Itt mindenkinek csak a szex körül forog a világ?
Sajnos most nincs kedvem lelket önteni beléd.
Viszont ha tényleg zavar a dolog (mert nyilván zavar, különben nem tennél fel ilyen kérdést), akkor van rá egy megoldásom.
Levelezünk, beszélgetünk, találkozunk, aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, a problémád máris megoldódott. Én is szüzike vagyok, mindketten jól járunk.
Ja, hogy túl egyszerűnek hangzik, esetleg gáz az ajánlatom? Sebaj, így legalább rájöttünk, hogy miért vagy mémindig szűz.
23F
Az emberek nem találnak más örömöt a silány életükben mint a szex. És lenézik azokat akik valamilyen oknál fogva még nem élnek vele.
Normális emberek között nem gáz.
"Ja, hogy túl egyszerűnek hangzik, esetleg gáz az ajánlatom? Sebaj, így legalább rájöttünk, hogy miért vagy mémindig szűz."
Bónuszként arra is rájöttünk, hogy te miért vagy még mindig szűz.
#14 Nagyon szívesen máskor is.
#16 Igen, valóban van néhány bug a szoftverben.
Egyáltalán nem! Miért lenne nagy baj? Akkor veszítsd el a szüzességed, amikor késznek érzed rá magad, és megtaláltad hozzá a megfelelő partnert. Én 19 voltam, de 20, vagy akár még több évesen sem gáz. Neked kell érezned, mikor állsz készen rá. Volt 15 éves lány ismerősöm, aki már cikinek érezte, hogy még szűz, és minél előbb szerette volna elveszíteni, mert a barátnőinek már sikerült. Legszívesebben pofán vágtam volna, hogy "ÉSZNÉL VAGY KISLÁNY?". Bármennyire is állítják az ellenkezőjét, egy 15-16 éves, az bizony még gyerek, csak felnőttnek hiszi magát. A lényeg, hogy egyáltalán nem nagy baj. Aki az ellenkezőjét mondja, az vagy túl fiatal még ahhoz, hogy komolyan meg tudja ezt ítélni, vagy elég idős, de a gondolkodása nem elég érett (lásd #13 - as válaszoló) Sajnos a mai fiataloknak nagyon eltorzult a világképe, és a gondolkodásmódja.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!