Miért kérdezték meg szűz vagyok-e?
Figyelt kérdés
többen is megkérdezték szűz vagyok-e ,miből gondolhaták hogy az vagyok , ennyire rá van irva valakire2014. ápr. 18. 19:45
3/7 anonim válasza:
Egyszer hallottam hogy valakinek az öltözködéséből vették ki, hogy nem volt dolga nővel. Szóval lehet a megjelenés miatt kérdezhették, vagy pusztán unatkoztak.
4/7 A kérdező kommentje:
külön külön kérdezték 22 fiú vagyok
az egyikk srácal 4 évig minden nap találkoztam osztálytárs volt
a másik meg egy haver akit 2 hete ismerhetem
2014. ápr. 18. 20:07
5/7 anonim válasza:
Röviden mert bizonyos emberek imádnak bele túrni a más magánéletébe.
6/7 anonim válasza:
Én maeg azért kérdeztném: Miért lepődnek meg a lányok azon, hogy én még 24 évesen is szűz vagyok?
7/7 anonim válasza:
Mert ha nem vagy egy ork utolsó akkor arra számítottak h te vagy a Justin Timberlake aki 24 éves korára már biztos vagy 10-et gerincre vágott.
Sztereotip gondolkodás ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!